Vrhunske avto preproge ter pregrinjala za avto, izdelana po meri

Verjetno uporabljate svoj avto skoraj vsak dan, kar pomeni, da ne traja ravno dolgo, da se majhne praske in umazanija začnejo kopičiti. Na srečo obstaja čisto preprosta rešitev, ki vam lahko pomaga ohranjati lep izgled, čistočo in urejenost vašega avtomobila.

Ne glede na to, ali ste kupili nov avto ali pa je vaš jekleni konjiček z vami že nekaj časa, je zelo pomembno, da poskrbite, da bo zmeraj v najboljšem možnem stanju. Eden najboljših načinov za doseganje tega cilja je naložba v kakovostne avto preproge in pokrivala za avto. Vendar pa boste, tako kot pri katerem koli drugem delu nakupovalnega procesa, imeli na voljo več možnosti izbire. Mi vam vsekakor predlagamo, da si izberete avto preproge po meri in pregrinjalo za avto proti toči.

avto preproge

Kvalitetne avto preproge bodo zdržale dolgo.

Zakaj so avto preproge sploh potrebne?

Najprej naj povemo, da ne glede na to, kakšen avtomobil vozite, talne preproge enostavno morate imeti in tukaj lahko preberete, zakaj. Najpomembnejši razlog je definitivno ta, da preproge ščitijo vaš avto. Tako kot tla vašega doma, se lahko tudi tla vašega avtomobila zlahka uničijo. Blatni čevlji, polita kava, drobtine in samo bivanje v vašem vozilu lahko hitro uničijo talno podlago. Namestitev avto preprog bo zaščitila tla vašega avtomobila in sčasoma ohranila visoko vrednost vašega avtomobila pri nadaljnji prodaji, saj ohranja notranjost čistejšo in v boljšem stanju.

Med najbolj priljubljenimi preprogami so definitivno gumijaste avtomobilske preproge. To je zato, ker so enostavne za čiščenje, saj je guma vodoodporna in potrebujete le nekaj potegov, da s krpo za umivanje počistite umazanijo. So visoko vzdržljive, saj so izdelane iz močne, odporne gume, da lahko prenesejo praske s podplatov in težke vremenske razmere. Imajo globoke utore, ki ujamejo vso umazanijo in preprečujejo, da bi se prenesla na tla vašega avtomobila.

Varnost je nedvomno prioriteta voznikov in potnikov. Napačne preproge so potencialno nevarne za vsakega uporabnika avtomobila. Drseča talna preproga je moteča za voznike, zlasti med prometnimi urami, ko pogosto preklapljajo med zavoro in pedalom. Prilegajoča in proti drsna talna podloga vas varuje, saj vedno ostane na mestu in vam nikoli ne zdrsne. Zadrži ravno prav prostora za pedal in zavoro, poravna se s podom vašega vozila in vas ščiti pred zdrsi.

Za svojega jeklenega konjička izberite le najboljše.

Avto preproge po meri

Idealna preproga za avto mora prekrivati vsak centimeter od enega do drugega roba tal vašega avtomobila, da ga zaščiti pred razlitjem in drugimi umazanijami. Izbrati morate takšno, ki bo pokrila čim večjo površino, vendar se izogibajte izbiri preproge, ki ni primerne velikosti za tla vašega avtomobila. Prevelike ali premajhne talne preproge se rade zvijejo okoli robov, kar je med vožnjo lahko nevarno. Najbolj priporočljivo je, da si izberete avto preproge po meri, ki se bodo z vašim jeklenim konjičkom popolnoma ujele.

Nas so navdušile gumijaste avto preproge po meri za avto, saj so narejene točno po merah za določen avtomobil, poleg tega pa nudijo odlično zaščito tal. Kar jih v naših očeh naredi tako zelo popolne, je tudi dejstvo, da so opremljene s čepki, ki preproge držijo na mestu in jim preprečujejo, da bi drsele sem in tja, kar vsekakor olajša vožnjo, jo naredi varnejšo in prijetnejšo. Pa te še sploh ni vse. Materiali, ki se uporabljajo pri proizvodnji teh avto preprog po meri, so prijazni človeku, kar v bistvu pomeni, da nimajo tistega neprijetnega vonja po gumi in nimajo prisotnih strupenih zmesi.

Avto preproge iz običajnega blaga se sčasoma razgradijo in izgledajo vse slabše, saj jih vedno več prahu, blata, umazanije, vožnje in vlage zelo uniči. Ker so gumijaste avto preproge po meri bolj trpežne in jih je lažje čistiti, bo notranjost vašega avtomobila ostala dlje časa čista in urejena.

Naj omenimo še eno dobro prednost gumijastih preprog. Obstaja sicer nešteto dejavnikov, ki lahko povečajo ali zmanjšajo vrednost vašega vozila pri nadaljnji prodaji in dotrajane preproge – ali, kar je še huje, zarjavele talne obloge – resno udarijo po vašem žepu, tudi če ste sicer skrbno skrbeli za svoje vozilo. Gumijasti predpražniki so torej lahko pametna naložba za zaščito dolgoročne vrednosti vašega avtomobila pri nadaljnji prodaji.

Pokrivala za avto

Odločitev, ali potrebujete pregrinjalo za avto ali ne, in izbira najprimernejšega za vaš avto je lahko težka. Ta članek vam bo pomagal bolje razumeti pokrivala za avto in na kaj morate biti pozorni, ko jih kupujete, da ne boste razočarani nad nakupom. Resnica je, da si lahko s pravo izbiro zelo olajšate življenje in poskrbite za maksimalno varnost in obstojnost vašega jeklenega konjička.

Pokrivalo za avto ima veliko prednosti. Odvisno od vrste materiala ter od tega, kdaj in kje ga uporabljate, lahko prevleka avto zaščiti pred:

 • Prahom, umazanijo in cvetnim prahom
  Prah in umazanija sta kar velika nadloga, sploh v kombinaciji z dežjem. Namesto, da bi morali avto prati vedno, ko je umazan od zunanjih dejavnikom, ga lahko zaščitite s pokrivalom za avto in je stvar takoj rešena.
 • Ptičjimi iztrebki in drevesnimi izločki
  To so resne težave, pred katerimi morate zaščititi svoj avto. Oboje lahko povzroči jedkanje barve vašega avtomobila, če ju ne odstranite dovolj hitro, pa tudi čiščenje je zamudno.
 • Industrijskimi delci
  Govorimo o kislem dežju, delcih reaktivnega goriva na letališču, železniškem prahu z železnice, itd. Ti se bodo zajedli v barvo vašega avtomobila in počasi razjedli lak.
 • Mačjimi kremplji
  Vsi vemo, da je eden izmed mačjih najljubših kotičkov za počitek ravno topla pločevina našega avtomobila, kar nemalokrat pomeni, da bo naš avto kmalu poln drobnih risov, ki jih bo mačka naredila s svojimi kremplji
 • Drevesnimi vejami
  Če ste kdaj kosili travo okoli drevesa, veste, koliko lahko eno drevo odvrže vej, palic, sadežev itd.
 • Soncem, toploto in UV žarki
  Sonce in ne tako čudoviti UV-žarki lahko naredijo veliko škodo barvi na avtomobilu kot tudi notranjosti. Medtem, ko imata avtomobilski lak in avtomobilsko steklo vgrajeno dobro stopnjo UV-filtriranja, nekateri žarki še vedno prehajajo skozi in sčasoma razgradijo materiale pod njim. Lak je edina stvar, ki ščiti barvo avtomobila pred bledenjem. Dlje kot lahko vzdržujete ta prozorni lak, dlje bo obstojna barva. V notranjosti tudi s kakovostno zatemnitvijo oken, ki zmanjšuje toploto in UV-žarke, notranje temperature na soncu dosežejo nevarne ravni. Toplota je glavni uničevalec plastike, vinila in usnja, ki sestavlja večino avtomobilov.
 • Krajo
  Verjeli ali ne, avtomobilsko pokrivalo lahko zmanjša krajo vaših stvari ali vozila. Zaščita pred krajo je namenjena predvsem odvračanju in temu, da so vaše stvari manj privlačne. Večino časa tatovi iščejo lahke in hitre načine. Pokrivala za avto podaljšajo čas, ko bi tat moral biti izpostavljen, prav tako pa tudi skrije stvari, ki jih imate v avtomobilu.
 • Dežjem, snegom, sodro in točo
  To so najpogostejši faktorji, ki vplivajo na odločitev, da si ljudje omislijo pokrivala za avto. Kakovostne zunanje prevleke so vodoodbojne in preprečujejo, da bi dež zalil karoserijo avtomobila, kar lahko z leti povzroči rjo in druge težave. Nenazadnje zunanja prevleka zaščitila vaš avto pred točo.

Neurja s točo so v zadnjih letih postala vse bolj uničujoča in povzročajo drago škodo. Če ste lastnik avtomobila, se morate zavedati, kakšno škodo lahko povzroči toča na vašem vozilu. Škoda se lahko razlikuje glede na velikost in hitrost, s katero majhni kosi ledu padejo na vaš avto. Višina škode je odvisna tudi od vetra in trajanja neurja. Neurja s točo lahko vaš avto pustijo z udrtinami, poškodovano barvo, počenim steklom, lučmi, ogledali, itd.

Prevleka za avto je majhna naložba, ki jo morate narediti, da zaščitite svoje vozilo pred poškodbami zaradi toče. Zagotavljajo odlično zaščito vašega avtomobila pred poškodbami, ki jih povzročijo neurja s točo in drugi ekstremni vremenski pogoji.

Pregrinjalo za avto proti toči

Ali pregrinjala naš avto ščitijo pred točo? Vsekakor. Če nimate prostora za zavetje svojega vozila, na primer garaže ali pokritega parkirnega mesta, lahko pregrinjalo za avto prepreči razbita vetrobranska stekla in udrtine od toče na vašem vozilu.

Toča resda ni nekaj, kar bi pričakovali vsakodnevno, ampak a ni bolje, da ne tvegate, ko pustite svoj zunaj? Zanesljivo pregrinjalo za avto proti toči je tisto, kar potrebujete, če želite zagotoviti, da bo vaš avto dobro zaščiten pred vsem, kar lahko nanj vrže vreme. Če se morda še vedno sprašujete, katero pregrinjalo izbrati, vam sedaj to ni več potrebno. Mi namreč prisegamo na pregrinjalo za avto proti toči, ki ga lahko dobite pri podjetju Withcar.

Njihovo pregrinjalo za avto proti toči je najboljša izbira za vsakogar, ki bi rad svojega jeklenega konjička zaščitil pred točo in nenazadnje tudi pred drugimi vremenskimi vplivi. Vaš avtomobil bo zelo dobro zaščiten po celotni površini, za kar bo poskrbela proti-udarna debela pena, ki je na določenih mestih, ki so na večjem udaru, še dodatno ojačana.

Mnogi mislijo, da se skrb za avto konča le pri vzdrževanju čistoče avtomobila z rednim pranjem in negovanjem, a v resnici je potrebno za naše jeklene konjičke narediti toliko več. Avtomobili so podaljšek našega vsakdanjega življenja in vsi bi se morali naučiti, kako skrbeti zanje, da zagotovimo, da ne le ostanemo varni med vožnjo, ampak tudi zagotovimo, da preventivno preprečimo čim več poškodb in trdovratnih madežev. Naložba v pokrivala za avto in avto preproge po meri se torej še kako zelo splača. Nikakor torej ne čakajte predolgo, da ne bo prepozno, zaščitite svojega jeklenega konjička že danes.

Rate this post