Kako poskrbeti za kulinarično spremljavo vaših dogodkov?

Boste v kratkem proslavljali obletnico, rojstni dan, poroko ali kakšen drug pomemben dogodek? Poskrbite za svoje goste in jim pripravite catering, ki jih bo popeljal na posebno in kreativno obarvano gurmansko doživetje. Nadaljujte z branjem, če nimate izkušenj ali časa s pripravo hrane. Predstavili vam bomo ponudbo podjetja Pipo, ki z bogatimi izkušnjami razveseljuje svoje stranke že kar 30 let. Kvalitetna kulinarična spremljava bo naredila izjemen vtis na vaše povabljence, zato se bo o dogodku govorilo še dolgo časa.

catering

Poskrbite za svoje goste in jim pripravite catering.

Kaj je catering?

Je pojem, ki zajema pripravo hrane in pijače, strežbo, dekoracijo ter druge podrobnosti. Celotna prezentacija sovpada s sproščujočim in prijetnim ambientom, zato lepo zaokroži celoten dogodek. S podjetjem Pipo se boste pogovorili o vaših željah in potrebah glede omenjene storitve. Ena izmed največjih prednosti cateringa je fleksibilnost, izvedba je namreč mogoča na katerikoli lokaciji, tudi na prostem. Hrana bo na kraj dogodka dostavljena s posebnimi vozili, za vse drugo pa bodo poskrbeli zaposleni iz podjetja. Na ta način si boste prihranili veliko časa in poskrbeli za druge pomembne stvari.

Zakaj prepustiti delo strokovnjakom?

Catering je celostna storitev, ki zahteva veliko načrtovanja in organiziranja. Razbremenite možgane in delo prepustite pravim mojstrom. Poskrbeli bodo za vse – kreacijo ter pripravo hrane odličnega okusa in izgleda ter njeno prezentacijo. Zavedati se moramo, da hrano najprej vidijo naše oči, zato je njen estetski izgled še kako pomemben.

Ponudba hrane

V podjetju Pipo boste našli hrano za vsak okus. V ponudbi se skrivajo različni hladni prigrizki, obloženi kruhki, kanapeji, narezki, vegetarijanske dobrote in druge jedi, ki bodo na goste naredile pozitiven vtis. Sofisticiran, dobro načrtovan catering bo s harmonijo okusov prepričal tudi najzahtevnejše posameznike. Zaposleni iz podjetja bodo poskrbeli za različne načine priprave in neštete kombinacije hrane po vaši izbiri.

S harmonijo okusov boste prepričali tudi nabolj zahtevne posameznike.

Najbolj popularni prigrizki podjetja Pipo

1. Mesna torta
Bodo na vašem dogodku prisotni predvsem ljubitelji mesa? Presenetite jih z narezkom v obliki torte, ki bo sestavljena po vašem naročilu. Izberite pristne avtohtone mesnine kot so domača šunka v mreži, kare s posipom, pečena govedina, kraški pršut in savinjski želodec. Torte so različnih velikosti, najmanjša nasiti 10 oseb, največja pa kar 35 lačnih ust.

2. Obloženi kruhki
Nihče nebo ostal ravnodušen ob pogledu na slastne kruhke z mamljivimi oblogami. Dovršen prigrizek je primeren za različne priložnosti, saj se ponaša z bogato vsebino in pestrimi nadevi. Povabljence bodo navdušile različne kombinacije mesnin, seveda pa bo poskrbljeno tudi za vegetarijance.

3. Hladni prigrizki
Posladkajte se z rolado z lososom, grisini s pršutom, nabodali s paradižnikom in mozzarello, presno zelenjavo z vegansko majonezo ali pa mavrično rolado. Naj bo catering na vaši zabavi nekaj posebnega, edinstvenega in neponovljivega.

4. Drugo
Gostom se bodo zagotovo prilegli klasični narezki, prikupni kanapeji, mini burgerji, monoporcijske sladice, roladice, sveža zelenjava in sočno sadje. V podjetju Pipo lahko poleg hrane naročite tudi različne vrste pijače, za piko na i pa najamete tudi točilni aparat.

Mini burgerji se bodo zagotovo prilegli vsakemu gostu.

Ne veste kje bi proslavili vaš dogodek?

Se vaša obletnica bliža, vi pa še niste izbrali lokacije? Pri tako pomembni stvari mora biti vsaka stvar popolna, zato vam v podjetju Pipo nudijo najem prostora za različne priložnosti. Celotna storitev in organizacija dogodka bo seveda odvisna od vaših želja, delo pa boste prepustili profesionalcem. Poskrbeli bodo za celoten catering, po koncu zabave pa pospravili ves nered, ki ga bodo naredili vaši gostje.

Izberite kreativno obarvano kulinarično doživetje

Poskrbite, da se mamljivi hrani na dogodku ne bo mogel upreti nihče. Hladni prigrizki, obloženi kruhki in druge kulinarične umetnine bodo v vaših gostih vzbudili željo po razvajanju brbončic. Kreativnost, inovativnost in izvirna prezentacija bodo zadovoljili prav vse čute – vid, otip, vonj ter okus.

Mamljivi hrani se ne bo mogel nihče upreti.

Podrobneje o podjetju Pipo

Stranka je vedno na prvem mestu, zato so zaposleni iz podjetja vedno odzivni, zanesljivi, fleksibilni in profesionalni. Ni čudno, da se lahko pohvalijo z mnogimi pozitivnimi referencami. Zavedajo se, da je sodelovanje s stranko ključnega pomena, zato se vedno posvetijo komunikaciji in aktivnemu poslušanju. Dogodke organizirajo glede na vaše želje, potrebe in navodila, z veseljem pa vam ponudijo tudi svoje ideje in nasvete.

Za kakršnokoli vprašanje glede cateringa, kulinarične spremljave in najema prostora so vam zaposleni iz podjetja vedno na voljo. Pokličite jih na telefonsko številko 041/ 855/ 43/, veseli pa bodo tudi vašega sporočila na elektronski naslov info@pipo.si.

Rate this post