Barabinov otroški rojstni dan

Poskrbite, da bo vaš malček doživel prav poseben otroški rojstni dan. Pripeljite ga v igralnico Barabin v Grosuplje kjer bodo naši animatorji poskrbeli za vrhunsko zabavo vašega otroka ter njegovih vrstnikov.  Vsako leto pripravimo nešteto otroških zabav in lahko bi rekli, da smo postali že prav specializirani za pripravo le teh.

Ponujamo širok nabor različnih tipov animacij, poslikav obrazov, pripravo drugih zabavnih iger ter en res srčen odnos do otrok ter njihove varnosti. Za vas dragi starši smo ponudili več opcij. Lahko se odločite, da našo igralnice najamete ter sami poskrbite za otroški rojstni dan. Ali pa otroški rojstni dan zaupate nam. Se pravi poleg najema igralnice hkrati najamete tudi našo ekipo zabavnih animatorjev, ki se bodo vašim otrokom posvetili in jim pripravili nadvse zabaven otroški rojstni dan.

Ko bodo drugi vrstniki to videli vam lahko samo rečemo, da si bodo tudi oni za njihov rojstni dan zaželeli, da bi ga lahko praznovali pri nas. Skozi igro se bodo zabavali in se morda tudi kaj novega naučili kar je še dodatna prednost kot če bi praznovanje pripravili doma. Odrasli lahko otroke prepustite v skrbnem varstvu ter se med tem lahko odpravite tudi po svojih opravkih.

otroški rojstni dan

Zakaj je za otroški rojstni dan najbolj primeren najem naše igralnice? Zato ker je prostor namenjen za točno take zabave. Možno ga je hitro očistiti, otroci se lahko zabavajo v varnem okolje pod budnim očesom animatorjev, veliko število različnih igral in drugih igralnih površin. Skratka idealna in ugodna izbira, ki bo popestrila zabavo.

Je pa zelo pomembno, da za rezervacijo pokličete pravočasno. Namreč dnevno lahko organiziramo le omejeno število zabav zato se termini hitro polnijo. Naša igralnica postaja vedno bolj poznana v širši okolici zato se vse več ljudi tudi odloča, da termine rezervirajo tudi par mesecev v naprej. Če tudi vi želite vašemu otroku polepšati otroški rojstni dan, vam predlagamo, da nas čim prej pokličete ter se dogovorite za prost termin.

Velja omeniti tudi to, da se lahko med časom rojstnega dne poskrbi tudi za prigrizke saj sodelujemo z picerijami z okolice. Skratka vljudno vabljeni, da nas obiščete ter poskrbite, da bo vaš otrok lahko praznoval otroški rojstni dan v družbi svojih najboljših prijateljev, ki mu bodo prav tako za to izkušnjo gotovo tudi hvaležni. Nikar ne odlašajte. Obiščite našo spletno stran barabin.si ter rezervirajte prost termin ali pa nas pokličite in vam lahko termin rezerviramo tudi po telefonu. Veselimo se vašega obiska. Ekipa Barabin

Rate this post