Če se odpravljate v Bohinj, vam svetujemo najem teh nastanitev

Današnji tempo življenja je zelo hiter in nas tako pogosto prisili, da nase kar pozabimo. Rezultat pa so stres, slaba volja in porušeni medsebojni odnosi. Nastanitve Bohinj so zato kot nalašč, da si privoščite oddih v objemu neokrnjene narave. Tako boste sprostili svoje telo in duha ter se dodatno povezali s svojimi najdražjimi. Bohinj je namreč kraj, ki vaše misli ponovno vrne v harmonično ravnovesje, vi pa se zato počutitie kot prerojeni.

Nastanitve Bohinj se nahajajo na odlični strateški lokaciji, ki vam omogoča odlično izhodišče za raziskovanje vseh tamkajšnjih naravnih lepot. ALPIK – Bohinj apartmaje boste našli tik ob vodnem ponosu Dežele zlatoroga, Bohinjskem jezeru. Od tu pa se lahko prav vsak obiskovalec te dežele odpravi po poti odkrivanja vseh naravnih znamenitosti in čudes. Po napornih aktivnostih, ki se jih boste udeleževali tekom dneva, pa vam zvečer prikupne hiške ALPIK nudijo vrhunsko udobje.

nastanitve Bohinj

V Bohinj po odlično doživetje

Kot smo že omenili, se nastanitve Bohinj nahajajo na zares odlični lokaciji, ki je izhodišče številnim izletniškim potem. Najem teh nastanitev pa vam priporočamo tudi zaradi neverjetnih lepot, ki jih boste tukaj doživeli. Prijetne apartmajske hiške ALPIK stojijo na prostrani jasi, tik pod Ukancem, gorovjem, ki je del mogočnih Julijskih Alp. Predstavljajte si jutra, kjer z balkona ali terase opazujete sonce, ki se počasi dviga iznad mogočnih julijcev. Stopite na prosto, zadihajte in dan začnite z napolnjenimi baterijami. Nastanitve Bohinj vam obljubljajo pravo pravljično doživetje.

Poleg tega pa vasica Bohinj z okolico skriva obilico naravnih lepot, odlično lokalno hrano in številne sproščujoče dejavnosti. A prav ALPIK je tisti, ki vam bo pričaral pravo gorsko pravljico v objemu mogočnih gora, svežega zraka in nežnega vetriča. Prepričani smo, da bo tudi vas prevzela prav lokacija njihovih zares vrhunskih apartmajev. Daleč stran od mestnega vrveža in neprijetnega hrupa boste lahko zopet poiskali svoj notranji mir in srečo. To pa je tisto največ, kar lahko posameznik najde med preživljanjem svojega zasluženega oddiha.

Udobje, ki se prepleta s tradicijo

Ob prihodu v obljudeno vasico Ukanc, boste ob vznožju veličastnih Julijskih Alp zagledali naselje tradicionalnih alpskih hišk. Trden kamen in les sta ključna materiala, ki gradita te lično urejene počitniške apartmaje. Pri podjetju ALPIK namreč delujejo v skladu z naravo in njenimi zakonitostmi. Zato so tudi pri gradnji upoštevali načela ekologije in lokalnosti. Njihovi apartmaji so zato narejeni iz pretežno naravnih materialov, energetsko varčni in v skladu s tradicionalno alpskim okoljem.

Ob vstopu v notranjost apartmaja se tradicionalna rdeča nit nadaljuje. Kvalitetno in masivno pohištvo iz lesa v obiskovalcu vzbudi prijetne občutke domačnosti in topline. Ta pa se ob pogledu na kamin le še poveča. Ker pa se pri podjetju ALPIK trudijo tradicionalno usklajevati s sodobnim, vam njihove nastanitve Bohinj nudijo čisto vse, kar sodobni način življenja zahteva – udobje bivanja in rešitve, ki olajšajo vsakdan. Hitra internetna povezava, vsi nujno potrebni gospodinjski aparati, moderno zasnovan televizor, žar in ostala oprema bo udobje vašega bivanja zagotovo dvignila na najvišjo raven.

Za ljubitelje aktivnega dopusta

Nastanitve Bohinj bodo navdušile tako obiskovalce, ki si želijo nekaj miru in sproščenega poležavanja, kot tudi tiste, ki jim dopust predstavlja odlično priložnost za nekaj več rekreacije. Zahvaljujoč strateški lokaciji, se lahko kar peš podate na čudovite večurne ali enodnevne izlete po bližnji okolici. Po okusnem tradicionalnem bohinjskem zajtrku, ki vam ga pripravijo v ALPIK-u, si le obujte pohodne čevlje ali se vsedite na kolo. Brez, da bi se sploh rabili kam peljati z avtomobilom. Odpravite se do jezera ali točke, ki vam nudi prečudovit razgled na bližnjo okolico.

nastanitve Bohinj 1

Če ste zagret hribolazec, lahko kot svojo ciljno točko izberete enega od bolj zahtevnih vrhov. Romantične duše lahko najamete čolniček in se s svojo boljšo polovico zapeljete po prečudovitem gorskem Bohinjskem jezeru. Tisti željni ohladitve, lahko v poletnih mesecih v njem tudi zaplavate. Sproščanje pa si lahko privoščite tudi v nekaj slabih kilometrih oddaljenem Wellness centru Bohinj. Na voljo so vam tudi adrenalinski skok s padalom, rafting in druge nekoliko bolj adrenalinsko obarvane pustolovščine.

Lahko pa preprosto le uživate ob dihanju svežega gorskega zraka, zaprete oči in z mislimi odplavate v svoj rajski svet. Če se odločite za nastanitve Bohinj, ste lahko prepričani, da boste dobili veliko več kot zgolj navadno prenočišče. Ne glede na to, kam se boste želeli odpraviti v Bohinju, so apartmaji ALPIK zagotovo najboljša izhodiščna točka.

Zakaj izbrati nastanitve Bohinj?

Zato, ker si zaslužite! Verjetno ste že velikokrat slišali, da je življenje potrebno zajemati z veliko žlico in ga zares živeti? To v praksi pomeni, da znate v prvi vrsti poskrbeti tudi zase, svoje zdravje in dobro počutje. Gore imajo prav posebno moč, so nekoliko skrivnoste in ponujajo najrazličnejša doživetja. V Deželi zlatoroga na vas tako čakajo apartmajske hiške v tipično alpskem slogu, ki vam bodo pričarale občutek sprejetosti in domačnosti. Slednjega v mestih velikokrat primanjkuje, vendar je nujno za posameznikovo mentalno zdravje. Zato si dovolite izkusiti pravo alpsko čarovnijo in se domov vrnite spočiti in prerojeni.

Rate this post