BRAČ APARTMAJI ČISTO BLIZU MORJA IN PO UGODNI CENI

Že razmišljate, kam bi se odpravili na oddih in kje bi preživeli zares nepozabne počitnice? Če iščete kaj takega, so Brač apartmaji dobra izbira za vas, saj je ta otok znan po prelepih plažah, zgodovinskih znamenitostih in mnogih zanimivih aktivnostih. Med najpopularnejše aktivnosti sodijo tenis, jadranje na deski, kolesarjenje, pohodništvo in še mnoge druge. Tako vam na tem otoku zagotovo ne bo dolgčas, tudi, če na dopustu najraje poležavate na plažah. Slednjih ima otok Brač ogromno, vse pa so znane po svoji lepoti in čisti vodi. Brač apartmaji pa vam bodo po napornem dnevu na plaži ali kolesu, ponujali udoben prostor za počitek. Ti se namreč nahajajo čisto blizu morja, zato boste hitro na plaži, prav tako pa boste deležni čudovitih pogledov na morje. Ob jutranji kavi boste opazovali sončne vzhode, se sproščali ob svežem vetriču in vonju na morje.

Brač apartmaji

Zakaj je otok Brač tako popularen?
Otok Brač je največji dalmatinski otok, ki je znan po mnogih stvareh, Brač apartmaji pa so dobra izbira za vas, če si želite ta otok spoznati. Na tem otoku boste namreč doživeli nepozaben oddih, spoznali pa boste lahko celo najlepšo plažo na Jadranu. Poleg lepih plaž, pa je Brač znan še po svojih najstarejših arheoloških najdiščih in čudovitih nasadih oljk. Prav tako se na Braču nahaja Vidova gora, ki je najvišji vrh jadranskih otokov. Če se povzpnete na to goro, boste zagotovo deležni nepozabnih panoramskih razgledov. Če si želite zagotoviti vse to, so Brač apartmaji zagotovo dobra izbira za vas, saj vam bodo ponujali odlično izhodiščno točko za mnoge izlete. Po napornem dnevu pa se boste vrnili v udoben apartma, kjer se boste lahko spočili za naslednji dan poln dogodivščin. Slednjih je lahko na otoku namreč precej, zato boste zagotovo našli najprimernejše zase. Brač apartmaji pa bodo vaše zatočišče, kjer boste uživali v neposredni bližini morja in čudovite plaže.

Kaj početi na otoku Brač?
Otok Brač je izjemno raznolik, zato je odlična destinacija za najrazličnejše obiskovalce, tako pare kot družine in skupine prijateljev. Brač apartmaji pa bodo vsem zagotovili primerno nastanitev v bližini morja. Ker je ta otok znan po lepih plažah, bo poležavanje ob morju zagotovo odlična izbira za vse, ki si želijo mirnejši oddih. Tudi kopanje v čisti vodi boste našli na otoku Brač, zato je ta destinacija primerna za vse, ki jim je ta dejavnik najpomembnejši. Poleg klasičnega poležavanja na plaži, pa Brač ponuja tudi bolj pestre aktivnosti. Sem sodijo tenis, kolesarjenje, pohodništvo, jadranje na deski, surfanje in še kakšne zanimive aktivnosti. Tenis boste lahko igrali na peščeni podlagi, pa tudi odbojko na mivki boste lahko odigrali. Prav tako boste na Braču našli mnoge kolesarske steze, po različnih terenih, zato boste tam privrženci kolesarjenja zagotovo uživali. Odločite pa se lahko tudi za mnoge vodne športe, med katerimi je najbolj popularno jadranje na deski. Za doživljanje vseh vodnih aktivnosti, bodo Brač apartmaji popolni, saj ležijo blizu morja in boste tako ves čas v neposredni bližini plaže.

Brač apartmaji

Po čem je še znan otok Brač?
Poleg vsega naštetega, je ta otok znan še po starodavni vili, ki je skrita med borovci na plaži Zlatni rat. Prav tako je za ogled zanimiva še Zmajeva špilja, to je namreč spomenik svečenikov glagoljašev iz 15. stoletja in je v notranjosti polna reliefov. Prav tako je Vidova gora vredna vzpona, saj ponuja čudovit razgled vse do Apeninskega polotoka. Puščava Blaca pa je kandidat za Unescov seznam svetovne dediščine. Otok Brač pa je znan tudi po odlični kulinariki. Dalmatinska hrana je namreč polna okusov, ki bodo zagotovo prebudili vaše brbončice. Brač apartmaji vam omogočajo svobodno doživljanje vsega naštetega, saj se nahajajo na dobri lokaciji, blizu morja. Prav tako so Brač apartmaji dobro opremljeni, zato vam bodo nudili prostor za počitek in sproščanje po napornih dnevih. Našli boste najrazličnejše apartmaje, ki so primerni a družine, pare ali večje skupine.

Najlepše plaže na Braču
Otok Brač je znan po čudovitih plažah, najlepše tri pa so po mnenju mnogih plaža Zlatni rat, plaža Lovrečina in plaža Velika Luka. Zlatni rat je ena najbolj znanih plaž na Jadranu, nahaja pa se na Bolu, ki je južna obala otoka Brač. Gre za simbol hrvaškega turizma, saj je tam podolgovat prodnat rt, obkrožen s kristalno čisto vodo. Prav tako se na rtu nahaja nekaj zelenega gozda, ki kopalcem prinaša senco. Plaža Lovrečina pa se nahaja 4 kilometre od kraja Postira. Tudi ta plaža zagotavlja nekaj sence, zahvaljujoč borovemu gozdu. Plaža Velika Luka pa je sestavljena iz dveh zalivov, iz Male in Velike Luke. Slednja je na enem delu betonirana, na sredini prodnata, na koncu zaliva pa se nahaja pesek. Za zares dober oddih, pa so priporočljivi Brač apartmaji, ki ležijo blizu morja. Tako omogočajo zbujanje ob čudovitih sončnih vzhodih in pitje jutranje kave s pogledom na morje. Do plaže pa ne boste rabili dolgo hoditi, zato so Brač apartmaji ob plaži zares dobra izbira za vas, če si želite tovrsten oddih. Z rezervacijo pa ne odlašajte, saj se Brač apartmaji ob morju hitro zapolnijo.

Rate this post