IR paneli za vsak dom

Potrebujete ogrevanje za vaš dom in ob enem poskrbite za vaša dihala? IR paneli visoke kakovosti so prava stvar za vas. V trgovini Zdravo ogrevanje imate na voljo veliko izbiro IR panelov. Z uporabo IR paneli bomo znižali stroške kurjenja in vlažnost zraka, kar pozitivno vpliva na naša dihala. Še ena pozitivna lastnost je enostavna montaža. IR paneli vam zagotovljajo svojo dolgo življensko dobo do 30 let, katera pa je varna, zdrava in varčna. Dan danes so IR paneli že velik HIT.

Kako prispeva k zdravju dihal? Topel zrak gre v prostoru gor, hladnejši pa gre proti radiatorju. Radiator ta hladen zrak segreje in tako poskrbi za stalno kroženje zraka. Kroženje zraka pa pomeni tudi kroženje prahu, alergenov v zraku. Pri IR panelih pa tega ni, saj se toplota prenaša točno na nas, podobno kot da bi stali na sončni svetlobi. Slabost radiatorjev je, da ko jih boste prižgali, boste morali že nekaj časa zmrzovati, dokler se ne segreje. Pri IR panelih pa tega ni, saj začnejo greti takoj s polno paro, ko ji prižgemo. Paneli tudi pomagajo proti plesni. Kot smo že povedali, IR paneli ne segrevajo zraka temveč direktno nas. Torej če ga obrnemo proti glažni steni, bo pripomogel, da se bo hitreje posušila ter tako zmanjšala možnost za nastanek plesni, kar pa lahko tudi povzroči določene bolezni.

ir paneli

Če pogledate cenovno na ogrevanje z IR paneli in drugimi elementi, boste z paneli veliko prišparali, ker greje neposredno in tako porabi manj električne energije. Kot pa smo že omenili, da pomaga proti plesni, je pa še dodatna dobra stvar, saj tako se izognemo še dodatnim morebitnim stroškom za odpravljanje plesni. IR paneli tudi ne izšuijo zraka, kar pomeni, da lahko v toplem domu uživate brez negativnih posledi ogrevanja.

Zakaj bi čakali, ko pa lahko naročimo IR panel še danes, poleg tega pa ima trgovina Zdravo ogrevanje hitri dobavni rok in ugodno ceno.

Rate this post