Izposoja vozila glede na vaše potrebe

Z večletnimi izkušnjami vam podjetje, ki nudi najem avtomobila, zagotavlja široko paleto osebnih in kombiniranih vozil s poudarkom na najboljšem razmerju med kakovostjo in ceno. Njihova prilagodljiva ponudba za rent a car v Sloveniji vključuje možnost izbire modela in znamke vozila ter druge prilagoditve, ki ustrezajo vašim potrebam. Ne glede na namen potovanja v njihovi floti najdete pri podjetju za rent a car v Sloveniji najnovejše modele vozil različnih velikostnih razredov. Ponosni so na možnost izbire lokacije prevzema in vračila vozila, kar vam omogoča še večjo prilagodljivost. Več si preberite na naslovu: https://www.agio.si/. Poleg tega nudijo možnost vračila vozila na drugi lokaciji, kar vam olajša potovanje in načrtovanje poti. Njihove storitve so oblikovane z mislijo na vaše udobje in potrebe.

Izposoja vozila

Sodobna vozila in ugodni pogoji za brezskrbno potovanje

Pri podjetju za rent a car v Sloveniji skrbijo za kakovost in varnost njihovih strank. Njihov vozni park vključuje sodobna vozila, ki so redno servisirana in stara največ eno leto. Konkurenčne cene, odlični pogoji za najem avtomobila ter širok izbor vozil, vključno z enoprostorci in karavani, vam omogočajo brezskrbno in udobno potovanje. Pri njih izposoja poteka po vaših željah, saj se trudijo, da bi vaša izkušnja izposoje vozila pri njih bila kar se da prijetna. Osredotočajo se na vaše udobje in dobro počutje med vožnjo. Storitev pri njih je enostavna in pregledna, z namenom, da se lahko brez skrbi podate na pot. Njihov vozni park je zavarovan, in če se na cesti znajdete v težavah, vam zagotavljajo 24-urno asistenco in nadomestno vozilo.

Prilagojena izposoja in zanesljivost vrhunskih cen

Na cesti nikoli niste sami, saj so vedno pripravljeni na hitro in prijazno pomoč. Osnovno zavarovanje je vključeno, dodatno pa vam omogočajo možnost kritja večjih poškodb na vozilu. Pri njih za najem avtomobila velja najvišji standard varnosti za celoten vozni park. Pri njih lahko rent a car v Sloveniji prilagodite svojim željam. Izberete skupino vozil, oni pa vam dodelijo model po izbiri ali pa vam, če želite določen model, poskušajo ustreči. Njihova strokovna ekipa bo odgovorila na vsa vprašanja, poleg tega pa brezplačno dostavi vozilo v območje do 20 km od njihove poslovalnice, če se odločite za izposojo, daljšo od enega dne. Konkurenčne cene in zanesljivost jih postavljajo na vrh med ponudniki. Pri njih je storitev prilagojena vašim potrebam.

Ključni nasveti za zavarovanje

Na splošno je pri izbiri podjetja za najem avtomobila ključnega pomena razumeti vključena zavarovanja. Osnovno zavarovanje po navadi pokriva krajo in škodo, ki jo povzroči tretja oseba. V primeru, ko povzročite poškodbo vozila, pa ste brez polnega zavarovanja odgovorni za škodo. Priporočljivo je izbrati polno kritje, vendar previdnost ni odveč, saj je treba preveriti podrobnosti v drobnem tisku. Pri izbiri zavarovanja je ključno vedeti, do kakšne vsote zavarovalnica krije stroške popravila. Odbitna franšiza je znesek, ki ga morate kljub sklenjenemu zavarovanju sami kriti. Po navadi je omejena na višino do 1000 evrov, vendar je odvisna od ponudnika za rent a car v Sloveniji in vrste zavarovanja.

Odbitna franšiza

Odbitna franšiza pomeni, da v primeru škode plačate znesek do določene vsote. V primeru višjih stroškov pa zavarovalnica krije razliko. Nikakor si ne želite nepričakovanih stroškov, zato je ključnega pomena izbrati zavarovanje brez odbitne franšize. V primeru nepričakovane škode vam agencija za najem avtomobila zaračuna določen znesek, a vam ga posrednik nato povrne. Čeprav ni idealno, je zagotovo boljše, kot prevzemanje celotnega stroška brez ustreznega zavarovanja. Preden se odpravite na cesto z izposojenim vozilom, morate izpolnjevati osnovne pogoje. Najprej in najpomembneje je, da imate veljavno vozniško dovoljenje. Večina agencij dovoljuje izposojo le voznikom, ki imajo vozniški izpit vsaj eno leto, v nekaterih primerih pa zahtevajo tudi vsaj 3 leta izkušenj.

Ključni pogoji za izposojo

Pri izposoji zunaj Evropske unije je pogosto potrebno tudi mednarodno vozniško dovoljenje, ki ga lahko pridobite na AMZS. Čeprav ga morda ne bodo vedno preverjali ob prevzemu vozila, je priporočljivo imeti mednarodno vozniško dovoljenje kot dodatno varnostno ukrepanje. Skoraj vsaka rezervacija vozila prek spleta zahteva uporabo kreditne kartice. Redke so agencije, ki tega pogoja ne postavljajo. Kreditna kartica je torej ključna za najem avtomobila. Vendar pa bodite pozorni: najemnik vozila mora biti hkrati glavni voznik in imetnik kreditne kartice. Prav tako večina pogojev izposoja navede znesek depozita za določen avto. Natančno preverite ta znesek in poskrbite, da imate dovolj visok limit na svoji kreditni kartici, saj vam bodo vozilo brez depozita težko izročili.

Dodatni stroški

Preden se odločite za rent a car v Sloveniji je ključno, da preverite morebitne dodatne stroške, ki se lahko prikradejo. Če nameravate prevzeti ali vrniti vozilo v poznih večernih ali zgodnjih jutranjih urah, preverite, do kdaj je poslovalnica za rent a car v Sloveniji odprta, in ugotovite, ali zaračunavajo dodatke za vračilo izven delovnega časa. Če načrtujete, da bo vozilo več oseb, preverite stroške za dodatnega voznika ter razmislite, kdaj se to doplačilo obračuna. Če ste mlajši od 25 let, bodite pripravljeni na dodatne stroške za najem avtomobila. Mnoge agencije mlade voznike, ki spadajo v to starostno skupino, obravnavajo posebej in zanje zaračunavajo dodatno dnevno pristojbino. Preverite, ali ima vozilo omejeno kilometrino.

Rate this post