Podjetje Krizant d.o.o. nudi hiter odkup kovin

»Zaslužite z odpadnim materialom in skupaj ustvarjajmo zeleno prihodnost.« S to mislijo se na trgu oglašuje odkup odpadnih kovin – Krizant d.o.o. Tako se pridružujejo množici podjetij, ki skrbijo za trajnostni razvoj naše družbe. Verjetno pa ne poznate vseh prednosti odkupa različnih kovin, kajne? Preberite tokratni prispevek in tako pridobite vse potrebne podatke o tem področju.

Odkup odpadnih kovin

Z odpadnim materialom lahko tudi dobro zaslužite

Imate okoli hiše kup odpadnih kovin? Se v vašem podjetju nabirajo v kotih kosi pločevine in ostali deli kovin? Zakaj jih ne bi prepustili strokovnjakom za predelavo? Pri tem pa tudi zaslužili. Ti zaslužki so lahko tako mimogrede, kakšen evro na evro. Lahko pa s prodajo odpadnih kovin tudi dobro zaslužite. Vse je odvisno od količine in kakovosti odpadnega materiala. V podjetju se rešite navlake in dobite za to še nekaj denarnih sredstev, ki jih potem lahko prosto razporejate. Vam pa ostane več prostora in urejena okolica.

Pa tudi zavest, da bodo vaši odpadki dobili novo obliko in vlogo, ni zanemarljiva.

Kaj odkupujejo

Podjetje se je specializiralo za odkupe kovin, ki ne služijo več svojemu namenu. Pri tem pa se zelo dobro zavedajo svojega poslanstva in odpadnim kovinam podarijo novo življenje. Odpeljejo jih naravnost na mesta, kjer jih razvrstijo in predelajo. Za odkup odpadnih kovin podjetje poseduje vsa potrebna dovoljenja za svojo dejavnost. Tako ni nobenega strahu pred morebitnimi kaznimi za odvoz kovin na črni trg.

Odkupujejo E1- Železo in jeklo in vse mešane ostanke iz njih. Poleg tega pa še vse vrste železnih in jeklenih palic. Odkupijo in odpeljejo tudi pločevino. Po potrebi večje kose tudi razrežejo na samem mestu.

E3 Železo. Je samo po sebi zelo težko. Tako pospravijo za vas vse te težke ostanke. Poleg vsega pa še zavorne kolute, debelo pločevino, železne palice in profile. Posedujejo vso potrebno tehnologijo za njihov odvoz iz vašega odpada.

Nerjaveče jeklo, inox, rostfrei tipov V2A, Nirosta, Niro, V4A. Prav tako pa tudi ostružke, ki so okolju in ljudem še posebej nevarni. Tako da, če se vam nabira odpadno jeklo, ga ne mečite stran, temveč ga spremenite v denar.

Svinec, kot so svinčene uteži. Svinec je dodan tudi kablom, ki jih prav tako odpeljejo. Svinčene cevi se vedno pogosteje menjajo z plastičnimi in betonskimi. Podjeteje za odkup odpadnih kovin poskrbi tudi za njihov odvoz in predelavo.

Aluminij v mnogih izvedbah. Lahko je čista ali barvana pločevina. Prav tako čisti ali barvani profili. Novi ali stari aluminijevi ulitki bodo prav tako odpeljani. Če se kjerkoli še valjajo stara platišča, jih bodo z veseljem odkupili. Tudi hladilniki bodo z njihovo pomočjo našli pot do predelave.

Hartmetal HSS kamor sodijo: karbidni svedri in rezkarji, karbidni vložki Widia, mešan karbid, žagini listi. Pa tudi hitrorezno jeklo.

Cink Tako stara kot nova pločevina iz njega.

Baker je zelo cenjena kovina. Odkupujejo Millberry bakrene žice. In vse ostale vrste bakrenih ostankov, ki jih ocenijo na 1., 2. ali 3. kakovostni razred.

Medenina/Messing Kot so: zbiralna medenina, Medenina 63 in Medenina 58

Za vse ostale kovinske odpadke se boste z njimi osebno dogovorili in z veseljem vam bodo prisluhnili.

Načini odkupa

Za odkup odpadnih kovin s podjetjem vzpostavite stik preko njihove elektronske pošte, spletnega obrazca ali jih, preprosto, pokličite po telefonu. So izjemno odzivni in povsem prilagodljivi. Nudijo hitre in kakovostne storitve v skladu z dogovorom.

Potem pridejo na ogled odpadnega materiala, kjer se boste dogovorili o podrobnostih. Zaželjeno je, da odpadne kovine v grobem že sami razvrstite. Večje kose je potrebno razrezati na manjše, da se lahko odpeljejo. Material tudi stehtajo nasamem mestu, če je taka želja stranke. Za tem sledi nalaganje materiala in njegov odvoz v predelovalnico. Ves material povsem varno naložijo v ustrezna vozila. V svoji sortirnici pa kovinske odpadke ločijo še po vrsti in čistoči. Nato jih odpeljejo v predelovalnico.

Seveda pa lahko manjše količine odpadkov iz kovin pripeljete tudi v njihov zbirni center pri Domžalah. Postopek prevzema je povsem enak, kot odvozu z večjih odpadov.

Plačilo v najkrajšem možnem času

Ob pregledu odpadnega materiala se boste dogovorili tudi o ceni odkupa. Ta nima točnega zneska. Cena odkupa je odvisna tudi od vrste in kakovosti materiala. Kako je ta material očiščen ali sestavljen. Vse pa poteka v skladu z zadovoljstvom kupca in stranke. Že v osnovi nudijo vrhunske cene za odkup odpadnih kovin. Tudi glede na ostale ponudnike, ki opravljajo enake storitve. Če pa čisto slučajno dobite boljšo ponudbo drugje, dajo vse od sebe, da jo izboljšajo. V želji po dolgoročnih sodelovanjih in velikemu številu zadovoljnih strank, so tudi zelo pošteni, kar je tudi vodilo njihovega podjetja. Trudijo se za partnersko sodelovanje na osnovah varnosti in zanesljivosti. Plačila izvedejo v skladu z dogovorom v najkrajšem možnem času. Sredstva nakažejo na transakcijski račun. Poslujejo pa tudi z gotovino. Plačilo izvedejo kjerkoli in kadarkoli.

S sodelovanjem s podjetjem za odkup odpadnih kovin prispevate h krožnemu gospodarstvu. To je trajnosten pogled na pridelavo in predelavo odpadnega materiala. Če se je, še ne dolgo tega nazaj odpadni material preprosto zavrgel, danes temu ni več tako. Odpadni material se ponovno uporabi vse do njegove popolne izrabe. Kar pa pri kovinah lahko traja v neskončnost. Vmes pa dobivajo vedno nove oblike in vloge.

Rate this post