Rolo vrata zavzamejo le malo prostora

Rolo vrata so največkrat namenjena za industrijo ter tudi manjše obrate, skladišča in zasebnike. Gre za izjemno kakovostna rolo vrata, ki zato, ker se odpirajo z navijanjem, ne zavzamejo nobenega prostora pod stropom in so primerna za vse prostore, tudi za tiste, kjer ni veliko prostora. Greza enostavna dvižna rolo vrata, ki so kakovostna in zanesljiva ter preprosta za uporabo. Ta vrata so zelo hitra in odzivna za prehod vozil in ljudi, kar je industriji zelo pomembno. Naročite pa jih lahko seveda tudi za zasebne hiše, kjer se enostavno prilagodijo dimenzijam in izgledu vaše hiše. Delujejo s pomočjo dvižne vzmeti, ki je varna in zanesljiva ter se ne kvari.

Industrijska rolo vrata so dobra investicija

Industrijska rolo vrata se splačajo, ker zavzamejo malo prostora in so odporna na udarce ter nalete. Narejena so iz izjemno kakovostnega materiala, običajno gre za kovino. Lahko so povsem klovnska ali pa kombinirana s steklom. Nekatera so celo v celoti steklena in prosojna, druga pa polprosojna. Če potrebujete okno v teh vratih, je to najmanjši problem. Kar se tiče barve, pa se da tudi dobro prilagoditi vašim potrebam in izgledu stavbe.

rolo vrata

Ta vrata so tehnološko dovršena. Imajo dolgo garancijo in pa tudi odziven servis ter zagotovljene rezervne dele. Delujejo lahko v vseh vremenskih pogojih, tudi v težjih. Dejansko delujejo ves čas, zato so tudi izdelana. Potrebno je le minimalno jih vzdrževati, kar predstavlja izjemno majhen strošek.

Komu so namenjena industrijska dvižna vrata?

Industrijska rolo vrata so predvsem mišljena za take prostore, kjer je omejitev globine prostora. To pomeni, da mora biti strop prost zaradi visokih vozil. Ta vrata se lahko prilagodijo potrebam ter tudi dimenzijam prostora. Industrijska rolo vrata so zaščitena proti rji in koroziji, zato so lahko v vseh prostorih, tudi, če je prisotna vlaga.

Če želite, da je prostor topel in da nimate zgube toplote, potem je izbira prava, saj so ta vrata dobro izolirana. So zelo kakovostna in imajo dolgotrajno življenjsko dobo. Ta  vrata se z lahkoto prilagodijo vašim potrebam tako, da so namenjena vašim dejavnostim in temu, ali naj bo  v prostoru več svetlobe ali po tem ni potrebe.

Izberite podjetje Ador

Industrijska rolo vrata podjetja Ador so preizkušena pri veliko strankah že kar nekaj let, zato lahko rečemo, da gre za zanesljiva in kakovostna vrata in zadovoljne stranke. Začetki tega podjetja segajo v leto 2001. Vrata so izdelovali in vgradili številnim strankam in teh vrat je bilo 8 tisoč. Stranke so jih vedno iskale zaradi prilagodljivosti, cene in kakovosti.

Podjetje ima na razpolago precej različnih vrst rolo vrat. Zato boste lahko za sebe izbrali prava in tista, ki vam najbolj ustrezajo. Vse pa delujejo s pomočjo natezne vezi, tako da vrata potegnejo kvišku in se zlagajo v rolo kot harmonika. Ker so ta enostavno izdelana, ne potrebujejo zapletenega vzdrževanja.

Njihova rolo vrata so poleg tehnološke dovršenosti še izjemno lepo oblikovana. Oblike in dizajni se vedno prilagodijo objektom ter celostnemu zunanjemu izgledu. Zato so ta vrata vgrajena v največje slovenske obrate in skladišča. Kupci, ki jih uporabljajo pa jih znajo res pohvaliti.

Kakšna vrata lahko še naročite

Niso samo industrijska vrata tista, ki jih izdelujejo, Naredijo seveda lahko še hitro tekoča vrata za skladišča in velike trgovske centre. Izdelujejo pa tudi garažna vrata, ki so lahko nameščena v velike javne garaže ali v manjše zasebne garaže.

Naročite lahko tudi katera koli vhodna vrata za hiše, stavbe in poslovne stavbe. Največkrat izdelujejo kovinska vrata, ki so lahko kombinirana tudi s steklom. Vsa vrata pa so izjemno kakovostna in modernega izgleda. Vseeno je, ali potrebujete vrata za podjetje ali zasebne stavbe, najbolje je, da so vrata kakovostna, odzivna in varna, kar vrata podjetja Ador zagotavljajo in to potrjujejo z dolgotrajno garancijo.

Najbolje je, da naročite ogled njihovega strokovnjaka, ki vam bo predlagal inovativne in energijsko varčne rešitve. Naredil bo načrt in izdelali vam bodo vrata v najkrajšem možnem času ter jih tudi montirali in vzdrževali.

Rate this post