Čudoviti srebrni uhani za vsako priložnost

Nakit je, kot je že znano, ime za izdelke iz raznih kristalov, plemenitih kovin, kot so pozlato, zlato, srebro ali drugih materialov. Srebrni uhani kot tudi drug nakit so namenjeni okraševanju telesa in tudi splošnemu počutju, saj kovine pozitivno vplivajo na telo in so eni izmed izredno priljubljenih vrst nakita, ki prihaja v raznih oblikah, barvah in velikostih.

Ponujajo čudovite videze z dodatki raznih kamnov, ki bodo popestrili vaš izgled. Z izbiro različnih stilov boste lahko vsakič znova odšli ven z novo energijo in svežino, ki ji bodo srebrni uhani dodali samo še dodatno iskrico.

Srebrni uhani

Vrste najbolj povpraševanih

Kot pravi pregovor: »Vsako oko ima svojega slikarja.«, velja enako za vrsto nakita, ki ga nadenete. Če bi poudarili 2 vrsti, ki sta najpogostejša izbira pri nakupu uhanov, bi bili to:

  • viseča in vbodna vrsta.

Zakaj?

Že od nekdaj so bili idealna izbira za darila sebi ali bližnjim, saj so primerni za vsako priložnost. Izmed vseh lahko izbirate bogate, minimalistične, nežne ali izstopajoče. Vse po zaslugi tega, kakšna oseba ste, vaš stil ter unikaten okus.

Videzi, ki očarajo

Srebrni uhani v ponudbi ponujajo številne možnosti nošenja in kombiniranja. Posebej zasnovana kolekcija, ki je ustvarjena zate, vsebuje posamične miniaturne videze, ki jih lahko kombinirate z drugimi, podobno ali drugače oblikovanimi. Za prikupen in skrbno oblikovan Starling, pa poskrbijo svetlikajoči se kamenčki, ki pritegnejo poglede in ustvarijo harmonijo vašega stila.

Materiali

Uhani kot tudi vsi ostali izdelki, ki so namenjeni telesnemu nakitu, so na voljo v različnih materialih. Izbirate lahko med:

  • zlatim,
  • srebrnim,
  • pozlatim,
  • kamni, emajl in drugimi.

Najbolj povpraševan material je seveda srebren in izdelki iz njega, kot so npr. srebrni uhani. Takoj za njim je zlato in nato ostala ponudba. Da bi vaš nakit ostal še mnogo let lep in sijoč, je treba zanj skrbeti. Zato smo namenili nekaj besed o samem čiščenju in vzdrževanju nakita, saj je izrednega pomena.

Vzdrževanje in čiščenje

Čiščenje je izrednega pomena za zagotavljanje dolgotrajnega sijaja in zdravja vašega nakita. Nekaj nasvetov, kako izdelke ohraniti lepe še dolga leta:

Srebro in srebrni uhani

Ker je to plemenita kovina, je le ta nagnjena k oksidaciji, spremembi barve in izgubi sijaja. To seveda lahko zlahka preprečite tako, da ga pravilne vzdržujete. Če imate nakit, ki je zelo umazan, ga namočite v mlačno vodo, dodajte nekaj rahle milnice ter ščetkajte z mehko zobno ščetko. Posebej bodite pozorni pri nakitu, ki vsebuje cirkone, emajl, bisere in kristale.

Poliranja se lotite samo z mehko polirno krpo, ki bo omogočila, da bo vaš nakit ponovno sijoč. Če ima že kakšno prasko ali poškodbo, je s poliranjem ne boste mogli odstraniti.

Nasveti za zaščito

V kolikor imate uhane iz žlahtnih kovin, pazite, da ti ne pridejo v stik z raznimi kemikalijami, kot so kreme, razpršila za lase, parfumi, čistila, klor in slana voda. Svetujemo vam, da ves nakit snamete, pred fizičnimi aktivnostmi in spanjem ter ga ob shranjevanju ločite od drugega, da ne pride do poškodb.

Ob kakršnem koli znaku obrabe ali poškodb, ki jih sami ne morete popraviti, vam svetujemo, da jih odnesete k zlatarju, ki bo strokovno ugotovil, ali lahko in ali je treba kaj popraviti. Praske bo zlahka popravil s polirnim strojem ter popravil druge razmajane ali drugače poškodovane dele.

Cene

V povprečju so vtični srebrni uhani na voljo posamično od 15 € ali v paru od 32 € do 89 €. Čudoviti viseči v spremstvu nežnih svetlečih kamenčkov pa že od 76 € do 89 €.

Razvajajte sebe ali svojo ljubljeno osebo s prikupno kolekcijo, ki si jo boste za zmeraj zapomnili. Uhani so čudovito darilo, ki prihaja z zgodbo in ostaja za zmeraj.

Rate this post