Zobni aparat

Imate težave z zobmi? Zobje ne rastejo pravilno? Za vas imamo aparat za zobe!

Zobni aparati niso le okrasni dodatek, ampak pomagajo našim zobem, da pravilno rastejo, pomagajo pa tudi pri rasti čeljustnice. Včasih naj bi bili zobni aparati namenjeni le mladostnikom. V sodobnem času ortodontije, se število ljudi, ki se odločijo za zobni aparat po 25 letu starosti povečuje. Konec koncev, želimo si samo lep nasmeh. Doktor 1A je prava odločitev za ustreznega ortodonta! Pri zobnih aparatih je veliko odvisno od ortodonta, saj morajo biti pravilno prilagojeni vašim ustom in zobem. Pri Doktor 1A se trudijo, da imajo za vas najbolj ugodne cene kar se da.

zobar

Imamo dve vrste zobnih aparatov: snemljive in fiksne. Že samo ime pri snemljivih nam pove, da jih lahko snamemo čez dan. Ena slabost je ta, da jih ne uporabljamo dovolj, saj je pri zobnih aparatih zelo pomembno, da jih nosimo dovolj časa in po navodilih ortodonta. Prednost je pa ta, da jih ne potrebujemo nositi cel dan in pa lažje poskrbimo za higieno.Cene so pa tudi cenejše od fiksnih. Na voljo imate nevidni zobni aparat, kateri vas nebo motil pri hranjenju. Izdelan je iz posebne plastične mase in je namenjen manjšim zobnim nepravilnostim.

Fiksni zobni aparati so pa tisti, katere ne moremo sami sneti dol in so za daljši čas zdravljenja. Na zobje so prilepljeni z nosilci, katerim pravimo zvezdice, skozi katere je nameščena žica, katera poskrbi za pravilno ravnanje zob. Z razvijanjem tehnik, pa so ti zobni aparati postali manjši in manj moteči. Odločimo se lahko tudi za brezbarvne oziroma bele zobne aparate in tako jih naredimo manj opazne, so pa tudi dražji.

Verjetno se sprašujete katerega ortodonta izbrati. Pri Doktor 1A je najbolj pomembno zadovoljstvo pacientov. Agencija priporoča le izbrane, izkušene in profesionalne ortodonte. Poskrbeli bojo, da boste dobili najboljšo samoplačniško zdravstveno storitev. Pokličite nas še danes!

Rate this post