Brezžične slušalke, ki vas bodo zagotovo navdušile

Si želite nove slušalke, a niste prepričani, kje jih lahko dobite? Na tej povezavi boste našli kvalitetne brezžične slušalke, med katerimi se zagotovo skrivajo tudi tiste prave za vas. V zadnjih letih so brezžične slušalke prevzele vodilno vlogo in so postale bolj priljubljene od tistih s kablom, saj so za mnoge priročnejše in lažje za uporabo. Vsekakor se lahko strinjamo, da so kabli na slušalkah kdaj tudi nadležni, predvsem takrat, ko se močno zavozlajo in je lahko njihovo reševanje kar zahtevna naloga. Tega pri brezžični opciji ni, saj ni kablov, ki bi shranjevanje slušalk otežili. Poleg najočitnejše razlike med žičnimi in brezžičnimi slušalkami, pa je potrebno poudariti še to, da se je razvoj slednjih v zadnjih letih naglo povečal, brezžične slušalke so postale izjemno napredne in raznolike.

brezžične slušalke

Dobra tehnologija brezžičnih slušalk
Večji del brezžičnih slušalk je opremljen z možnostjo nevtralizacije hrupa, ki prinaša manj motenj med samo uporabo. Slušalke so tako opremljene z majhnimi mikrofoni, ki merijo in ustrezno nevtralizirajo okoliški hrup. Na ta način ste deležni manj motenj iz okolice in lahko bolje uživate v uporabi svojih slušalk. Omenjena možnost nevtralizacije hrupa pa je na voljo v več različicah, od tihega načina oziroma od polne nevtralizacije, pa vse do načina, ki omogoča več prepuščanja zvoka iz okolice. Tako lahko svoj način poslušanja prilagajate različnim okoljem in situacijam, v katerih se nahajate. Ravno v tem se skriva velik del razloga, zakaj so brezžične slušalke danes tako popularne. Drugi razlog pa je v dolgemu baterijskemu dometu, ki ga brezžične slušalke že omogočajo.

Časovni domet baterije brezžičnih slušalk
Kot vsaka druga tehnološka naprava, se neprestano razvijajo tudi brezžične slušalke. Del razvoja pa je namenjen podaljševanju časa uporabe naprave od polnjenja. Ravno zato omogočajo novejše brezžične slušalke daljši čas uporabe, konkretneje to pomeni, da lahko z enim polnjenjem zdržijo tudi več kot 24 ur aktivne uporabe. Natančni čas uporabe pa se razlikuje glede na način in glasnost, ki ju med delovanjem uporabljate. Ko se slušalkam izprazni baterija, se te preprosto napolnijo s pomočjo USB-C priključka. Celostno polnjenje brezžičnih slušalk navadno traja dve uri in pol, že 15 minut polnjenja pa lahko zadošča za kar 3 ure aktivne uporabe. Nekatere slušalke pa omogočajo priklop na avdio kabel, kar jim dodatno podaljša čas uporabe. Točen čas uporabe pa je na koncu odvisen od modela slušalk in tudi načina uporabe.

brezžične slušalke

Headphone 700 brezžične slušalke
Headphone 700 slušalke so priljubljen model slušalk, ki jih najdete na priloženi povezavi. Ta model vključuje inox trak za glavo, ki je trpežen in obložen z ultra mehko penasto odejo za večje udobje slušalk. Headphone 700 brezžične slušalke so lahke in vzdržljive, omogočajo pa kar 11 stopenj aktivne nevtralizacije zvoka. Višanje stopnje nevtralizacije vam tako prinaša postopno zmanjševanje motenj, ki prihajajo iz hrupne okolice, obratno pa nizka stopnja omogoča, da slišite svojo okolico v celoti. Prav tako pa se ta model slušalk ponaša se s funkcijo prilagodljivega mikrofonskega sistema za zajemanje glasu. Štirje mikrofoni na slušalkah namreč zajemajo in izolirajo vaš glas, hkrati pa dušijo hrup iz okolice, kar omogoča nemotene pogovore preko slušalk.

Bose QuietComfort® Earbuds II brezžične slušalke
Naslednji model brezžičnih slušalk je model Bose QuietComfort® Earbuds II, ki je znan po realnem in dobro uravnoteženem zvoku. Te slušalke delujejo na povsem prilagojen način. Z delovanjem se začne tako, da slušalke pošljejo testni zvok v vaše uho, na podlagi tega pa zaznajo značilnosti vašega ušesnega kanala. Poslani signal se nato vrne v slušalko, kjer ga zazna mikrofon. Na podlagi zaznanega nato slušalke optimizirajo nevtralizacijo hrupa in kakovost zvoka, kar prinaša popolnoma prilagojeno poslušanje. Ker so vsi parametri točno prilagojeni vašemu ušesnemu kanalu in situaciji, je izkušnja uporabe teh slušalk nekaj povsem drugačnega in zagotovo bolj kakovostnega. Poleg te funkcije pa se brezžične slušalke Bose QuietComfort® Earbuds II upravljajo na dotik. Vse funkcije, kot so upravljanje z glasbo, nadzorovanje glasnosti in odgovarjanje na telefonske klice, lahko tako upravljate zgolj z dotikom slušalk.

brezžične slušalke

Bose Sport Earbuds ušesne brezžične slušalke za šport
Ta model slušalk prav tako najdete na priloženi povezavi, zato si jih kar oglejte. Bose Sport Earbuds slušalke so prilagojene uporabi med različnimi aktivnostmi, saj so opremljene s patentirano tehnologijo realističnega zvoka in udobnega prileganja. Te brezžične slušalke imajo namreč priložene 3 velikosti StayHear™ Max čepkov, ki so namenjeni ohranjanju slušalk čvrsto na mestu, medtem ko se vi premikate. Prav tako pa je ta model slušalk zasnovan tako, da je zaščiten proti vlagi zaradi znoja ali dežja. Slušalke Bose Sport Earbuds so poimenovane tudi s standardom IPX4, ki označuje zaščitenost elektronike v ušesu pred vdorom vode. Tako jih lahko nemoteno uporabljate za tek na prostem in vam ni potrebno skrbeti, če vas med tem ujame dež.

Rate this post