Karnise za zavese

Nekoč niso poznali nobenih senčil, kot so danes žaluzije ali rolo zavese. Mogoče je katera bolj moderna hiša imela polkna. Takrat so že vsi na oknih imeli razne zavese in so se šli katera hiša ima lepše. Danes so še nekateri obdržali zavese na svojih oknih, ampak vidimo, da jih ima vedno manj. Tudi sama si ne predstavljam več zaves na oknih, ne vem zakaj ampak imam nek občutek, da to ni več v modi. Ampak zavese ne smemo nekako jemat, kot modni dodatek k našim oknom, so tudi, kot ena prepreka pred radovednimi pogledi v naše stanovanje. Nekateri pa si ne upajo spet omislit zaves, saj rabijo zato karnise in mislijo, da si bodo poškodovali ali uničili zid, kjer jih bodo pritrdili.

karnise za zavese

Karnise za zavese moramo imet na vsak način, če hočemo imet na oknih zavese. Zavese se obesijo na različne karnise, ki jih lahko si pogledate na povezavi, ki sem vam jo prilepila. Lahko izbirate med aluminijastimi ali panelnimi, tudi naredijo vam jih po naročilu. Danes imate res veliko izbiro različnih karnis, lahko imate v vsakem prostoru drugačno, prav tako tudi različne barve. Čeprav se ne odloča več polno ljudi za zavese, pa tisti, ki jih imajo so z njimi zadovoljni. Lahko si omislite samo zavese za zatemnitev prostorov, lahko pa moderne zavese.

Karnise za zavese ni težko na montirat na steno ali strop. Malo poglejte, kje vam bolj ustrezajo, nekaterim bolj na strop, drugim nad oknom na steno. Ne boste uničili ne stene ne stropa, samo par lukenj zvrtate in karnisa bo pritrjena. Saj si ne boste čez par mesecev premislili in karnise sneli dol, da vam bi ostale luknje na steni. Zato se pred samim nakupom dobro pogovorite, če res mislite imeti doma na oknih zavese. Nič ne glejte okoli pri sosedih, če jih nimajo, če vam ustrezajo si jih obesite na okna.

Rate this post