Kako lahko korito za prtljažnik koristi vašemu avtu?

Korito za prtljažnik je res izjemen izum, ker je uporaben za to, da v prtljažniku lahko vozite karkoli, pa se to lahko razsuje ali razlije in bo korito zadržalo tekočino ter umazanijo. Avto pa ne bo umazan. Korito za prtljažnik iz robustne in kvalitetne umetne mase samo vzamete ven, ga očistite in že je spet pripravljen za uporabo. Zdrži pa kar 10 litrov razlite vode. Kar je pa najlepše, korito se lahko prilagodi točno vašemu avtu, dimenzijam in se ga naredi unikatnega. Zgleda pa zelo lepo in estetsko. Zaščiti tudi vaš odbijač ali sedeže, ko jih spustite. Samo še avto odpeljete do mojstra, da ga zmeri ali pa prtljažnik zmerite sami.

Kako deluje korito za prtljažnik?

Korito za prtljažnik je iz robustne umetne mase, ki je odporna na vlago ter tekočine. Vanj se lahko razlije ali raztrese karkoli, pa ne bo težav, vse bo zadržal. Narejen je tako, da se umazani del ne širi po prtljažniku, zato nimate umazanega vsega v prtljažniku, saj je rob prtljažnika dvignjen za 2 cm. Notranji členi so narejeni prav posebno in lokalizirajo razlitje ali razsutje na enem mestu.

korito za prtljažnik

Visok rob, ki zadrži tekočino in razsuti tovor v koritu, da ga lahko enostavno očistite. To pa storite tako, da ga preprosto z gumbi odprete iz prtljažnika in posesate ali operete pod pritiskom vode. Suh je takoj, ker je narejen iz kakovostne nedrseče umetne mase.

Njegova inovativna prednost je, da je narejen tako, da ima zadaj neke vrste jezik, ki se spusti nad odbijač. Zato zaščiti odbijač pri jemanju tovora ven in noter iz prtljažnika. Izdelan je tudi tako, da ga lahko položite med spuščene sedeže ter tako zaščitite oboje, prtljažnik in sedeže. Tako ima ta prtljažnik več funkcij v enem izdelku.

Rubbasol je poseben material

Korito za prtljažnik je izdelano iz Rubbasola, ki je poseben, robusten in vzdržljiv material. Razvilo ga je slovensko podjetje in je ta inovacija njihova last. Ta material je trenutno v vsej industriji avtomobilov eden najbolj čistih in neoporečnih. Je zelo kakovosten in odporen, zato ga lahko operete s čimer koli, le z vodo ali tudi s čistili.

Kakovostno korito za prtljažnik je tako oblikovano, da lahko zadrži na sebi tudi do 10 litrov vode, če se ta razlije. To je super novica za vse, ki veliko vozite iz trgovine in se vam večkrat kaj razlije ali razsuje. Zdaj ne boste več imeli težav s tem, da je avto znotraj umazan in da tudi oddaja neprijeten vonj.

To korito za prtljažnik je tudi dobilo najvišje priznanje za dizajn s strani stroke zato, ker ne samo, da je koristno oblikovano in je uporabno, ampak je tudi zelo lepo na pogled. Zato je tudi rešitev za starejše avte, ki imajo morda že tako umazane prtljažnike ali odrgnjene, da se jih ne da več dobro sanirati. S tem koritom bodo prtljažniki spet zgledali kot novi.

Naročilo lahko opravite preko zgornje povezave na internetu, ali preko telefona in tudi osebno. Mojster vam bo povedal, katere podatke potrebuje, da bo vaše korito kot ulito za vaš avto in bo prtljažnik res zaščitilo do zadnjega kotička.

Rate this post