Mini stretch folija najvišje kakovosti

Ste podjetje, ki se ukvarja s količinsko prodajo izdelkov? Potem smo prepričani, da za svoje potrebe pri transportu uporabljate zaščito, ki prepreči, da bi do teh izdelkov prišli umazanija, prah ali voda. Za to je zadolžena zaščita, kot je mini stretch folija podjetja Kamm trade d. o. o.. Kakovosten izdelek, ki ga uporabljate praktično vsak dan, vam bo z enostavno uporabo in svojo kakovostjo omogočil enostaven in varen transport izdelkov.

Mini stretch folija

Ta vrsta streč ovoja, je primeren za vse vrste pakiranja, tako ročnega kot strojnega. To je v osnovi raztegljiv, plastičen film, ki nastaja v postopku ekstrudiranja in se uporablja za namene vseh industrijskih panog, kjer želimo z zategovanjem, dodatno zaščititi in otrditi izdelke za varen transport do želene lokacije.

Če ste podjetje ali posameznik in potrebujete kvaliteten izdelek, ki bo primerno poskrbel za varnost in zaščito vaših transportov, bo mini stretch folija vaša prava izbira. Za dodatne informacije o tej zaščiti vam svetujemo, da obiščete njihovo spletno stran, jim pošljete povpraševanje ali jih pokličete. Strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali in vam odgovorili na vsa zastavljena vprašanja.

Za kaj se mini stretch folija uporablja?

Sama uporaba je vsestranska in je odlična zaščita, kadar pride do pakiranja in transport raznih izdelkov. Le-ta je zadolžena za popolno zaščito pred vstopom prahu, vlage, umazanije, vode in pred nezaželenimi pogledi. Je nepogrešljiv pripomoček za vsako proizvodno in skladiščno enoto v podjetju.

Je izredno priročna za uporabo, saj jo lahko navijete kar ročno. V osnovi se uporablja za zavijanje večje količine izdelkov ali palet, je pa tudi primerna za domačo ali manjšo proizvodno obrt, kjer se zaščitijo, manjši do veliki, posamezni paketi ali izdelki, ki se nato transportno odpošljejo.

Njene vrste

Tako kot ostali izdelki, se tudi mini stretch folija loči po različnih vrstah, na:

 • tehnična,
 • pre-stretch,
 • ročna.

Tehnična

Vrsta zaščite, ki ima veliko več plasti kot standardna, kar ji omogoča večjo trdnost. Ta material se močno oprime transportnih izdelkov in je izjemno odporen proti trganju in luknjanju. Ker se le-ta izdeluje z Nano tehnologijo, ni potrebe po debelejši verziji ali več plastnemu zavijanju, saj njene odlične lastnosti zagotavljajo manjšo porabo z visoko kakovostjo.

Pre-stretch

Je kakovostna in omogoča hitrejše in lažje ovijanje, saj ima dvakrat večjo zatezno jakost, na zunanjem delu je gladka in tako preprečuje predrtje in poškodbe. Ima ojačane robove ter odlično lepljivost.

Ročna

Njihova uporaba je enostavna, saj so relativno majhne in omogočajo ročno uporabo doma, v proizvodnji ali skladišču. Po želji lahko izbirate barve, potiske in velikosti le-te. Standardne širine, ki so največkrat uporabljene, so 100, 125 in 250 mm.

Vrste se razlikujejo po načinu izdelave, ki jih loči od standardnih, saj se dodajo različne primesi in nato nastanejo: prosojna ali neprosojna, antistatično raztegljiva, prezračevana ali UV obstojna. Za različne aplikacije se seveda uporabijo različne vrste primesi, debeline ter širine.

Da je le-ta še kljub vsej dodelavi neškodljiva za okolje, proizvajalci izdelujejo čim tanjšo in močnejšo. Na ta način porabijo veliko manj smole, kar pomeni cenejšo izdelavo ter zavzema manj skladiščnega prostora.

Katera mini stretch folija je prava za vas?

Glede na vaše potrebe, po zaščiti palet ali izdelkov se določi primerna mini stretch folija. Ta, ki jo boste uporabili, mora biti močna, zanesljiva in fleksibilna. Posebej v primeru, kadar jo potrebujete za zavijanje palet. Tukaj bi vas radi opozorili, da preveč nepotrebno ovitih slojev lahko na paketih povzroči kvečjemu škodo kot korist.

Tako da, če imate tanjši film in ste prepričani, da bo več ovojev bolj zaščitilo vaše izdelke na paleti, temu ni tako. Tukaj je potrebna kakovostna, močna in fleksibilna zaščita, ki bo izdelke že z nekaj manjšimi ovoji varno pripeljala do želene lokacije, brez vdora vlage, vode ali umazanije.

Lastnosti, ki jih ponuja mini stretch folija

Tako kot vse druge ima tudi ta lastnosti, zaradi katerih je več kot odlična izbira za vas, če jo želite uporabiti doma, v manjših skladiščnih ali transportnih obratih.

Lastnosti zanjo:

 • prilagojena širina in debelina,
 • barva,
 • cenovno ugodni odvijalci,
 • odlična za zmanjšanje trenja med tulcem in roko,
 • hitro in enostavno zavijanje paketov,
 • prihranek časa in denarja,
 • na voljo plastični ali kovinski odvijalni tulci,
 • kakovostna stretch folija, primerna za zavijanje vseh vrst izdelkov.

Za učinkovit transport na paletah ali posamično je priporočljivo, da izberete kakovostno in ne predebelo folijo, ki vam bo z nekaj ovoji omogočila zadostno zaščito transportnega blaga v času, ko potuje do želene lokacije. Boljše in kakovostne zaščite omogočajo, da se le-ta med transportom ne naluknja ali pretrga, zaradi odlične raztezne altitude.

Zagotovite si kakovost, zaradi katere boste porabili manj materiala ter prihranili svoj denar in kar je najpomembnejše, varno in brez težav prepeljano blago, ki med transportom ali na lokaciji ne bo dovolilo vstopa vodi, umazaniji ter prahu. Tako bo proizvod varno shranjen vse do svoje uporabe.

Rate this post