Skuter – prevozno sredstvo, ki navduši

Skuter (https://www.peugeot-skuterji.com/) – odlično prevozno sredstvo, ki navdušuje mlado in staro po vsem svetu. Peugeot pa vam predstavlja novo linijo stilsko dovršenih skuterjev, ki svojim lastnikom, poleg udobne vožnje, omogočajo tudi povsem enostavno upravljanje s številnimi pametnimi rešitvami. Skuter Peugeot je tako odlična izbira za vse tiste, ki prisegajo na vrhunsko vožnjo in napredne, inovativne ideje. Atraktiven dizajn, lahkotna vožnja in kakovost so vse tiste lastnosti, ki vam jih ponujajo pri francoskem Peugeoti. Nenazadnje so ravno Francozi tisti, ki vedo kaj je zares moderno. Pa jim tudi tokrat zaupajmo.

Zgodovina Peugeot Scooters

Peugeot je znamka motornih vozil, ki svojim strankam že 120 let zagotavlja neizmeren užitek v vožnji. Njihovi skuterji so se leta 2018 znašli na veliki prelomnici, ko so se zazrli v bogato preteklost in sklenili, da bodo ustvarili še svetlejšo prihodnost. Odločitev je padla in pri Peugeotu so ustvarili še bolj dovršene modele, ki so sedaj na voljo tudi vam. Costantino Sambuy, generalni direktor Peugeot Scooters ob tej priložnosti pove: “Peugeot Scooters izraža  močen DNK značaj znamke Automobiles Peugeot, ki je v osrčju strategije družbe Mahindra Group, pripravljene za še večji prodor v premijski razred motornih dvokoles. Peugeot skuterji so upravičeno ponosni na dosedanje dosežke.”

skuter

Da pa ne bomo ostali le pri praznih besedah, se na hitro zazrimo v njihovo pestro in produktivno zgodovino. Svoj prvi motor so ustvarili že davnega leta 1898. Z razvojem tehnologije in vse boljših tehnik izdelave pa je napredovala tudi njihova proizvodnja. Tako so leta 1996 lansirali prvi električni skuter. Ker pa je dobro le najboljše, so pri Peugeotu šli še korak dalje. Navdihnjeni s tekmovalnim duhom Monza Moto Grand Prix-a, so začeli razvijati ikonične modele, ki so udarno zaznamovali zgodovino dvokoles. Sem sodita Peugeot 103 ali S55, ki jih danes poznamo pod imenom Kisbee. Ta je med drugim najbolj prodajan dvokolesni motor v Evropi. Drugi kultni model pa je Speedfight, ki je že 20 let eden najbolj prepoznavnih skuterjev in tehnološko najbolj napreden trikolesni skuter na trgu – Peugeot Metropolis.

Ker pa se razvoj nikoli ne ustavi lahko v prihodnosti pričakujemo tudi novo generacijo električnih dvokolesnikov.

Zakaj izbrati skuter

Marsikdo, ki si še nikoli ni lastil skuterja se sprašuje, zakaj bi sploh kupil to prevozno sredstvo. Do nedavnega so bili skuterji pogosto zasmehovano prevozno sredstvo – ljudje so pogosto govorili, da gre za motor, ki to ni. Seveda pa se je situacija, predvsem na račun dražjega goriva, večjih gneč na cesti in spremenjenih prevoznih navad, bistveno izboljšala. Skuterji so ponovno zavzeli (mestne) ulice!

Torej, zakaj ravno skuter? Ker je okreten, varčen in zahvaljujoč Peugeotu, tudi izredno privlačen. Ljudje v mestih ga uporabljajo za prevoz v službo in po različnih vsakodnevnih opravkih. Enostavno se izognete problemu s parkiranjem, poleg tega pa boste veliko redkeje obiskali bencinsko črpalko. Še ena izmed glavnih prednosti, ki govori v prid nakupa tega priročnega prevoznega sredstva, je tudi njegova cena. Ta je bistveno nižja od cen avtomobilov in klasičnih motorjev. Tako si boste lahko veliko lažje in hitreje privoščili popolnoma novo vozilo. Prednost tega pa je v tem, da točno veste, kaj kupujete.

Že veste, kakšnega boste kupiti

Kateri model boste izbrali je seveda popolnoma vaša odločitev. Vendar pa naj bo nakup prilagojen predvsem vašim potrebam – kako pogosto boste skuter uporabljali in kaj vse od njega pričakujete. Vsi skuterji med katerimi izbirate, ne glede na model, morajo biti varni in udobni za vožnjo. Za še boljšo uporabniško izkušnjo pa tudi lepi in elegantni. Nenazadnje pa ne smete pozabiti niti na praktičnost, za katero poskrbi velik predal pod sedežem. Nekateri najbolj dodelani modeli skuterjev imajo dodano celo posebno kljukico pred voznikom, na katero lahko varno pritrdite vašo torbo, službeno aktovko ali nahrbtnik.

Ne glede na to, za kateri Peugeotov skuter boste odločili, ste lahko prepričani, da boste doživeli pravo poezijo v vožnji.

Rate this post