Terme Topolšica predstavljajo popoln oddih za celo družino

Terme Topolšica veljajo za ene najstarejših term na slovenskih tleh. Pohvalijo se lahko z dolgoletno tradicijo zdraviliškega turizma, ljudje pa si počitnice v Termah Topolšica radi privoščijo zaradi različnih razlogov. Med njimi je zagotovo najpomembnejši prav zdravilna termalna voda, ki ima dokazano blagodejen učinek na zdravje in dobro splošno počutje. V termalnem kompleksu si lahko privoščite popolno razvajanje v notranjih in zunanjih bazenih, zabavo na priljubljenih toboganih in  sprostitev celega telesa v wellness-u. Če si želite svoj oddih preživeti v miru in obkroženi s čudovito naravo, potem so te priljubljene slovenske terme brez dvoma prava izbira za vas.

terme topolšica

Kaj vse vam ponujajo Terme Topolšica?

Ene najstarejših term pri nas so odkrili že stari Rimljani, zdravilen vrelec termalne vode pa so začeli s pridom izkoriščati. Prvi zapisi o zdraviliškem turizmu na tem območju segajo v 16. stoletje, skozi čas pa so se Terme Topolšica razvile v pravi turistični kompleks, ki danes navdušuje obiskovalce z vsega sveta. Primerne so tako za družine, pare in starejše, ki so se prišli odpočiti. V termah izvajajo tudi rehabilitacijske programe za okrevanje po bolezni ali poškodbi, kompleks pa je primeren tudi za dostop invalidov in gibalno oviranih oseb.

Termalni objekt vam ponuja številne možnosti za sprostitev, zabavo in popoln oddih, ki ga zagotovo še dolgo ne boste pozabili. Na voljo so vam notranji in zunanji bazeni, napolnjeni s prijetno in zdravju prijazno termalno vodo. Ti vam nudijo edinstveno priložnost za rekreacijo in sproščanje, ki si ju nedvomno zaslužite. Dejstvo je, da termalna voda pozitivno vpliva na telo in ima dokazano izjemno  pomoč pri rehabilitaciji. V Terme Topolšica zato izvajajo tudi številne rehabilitacijske programe, ki jih vodi strokovno usposobljeno osebje z dolgoletnimi delovnimi izkušnjami.

terme topolšica 1

Za vse tiste, ki kar najbolj uživate v razvajanju pa so na voljo savne in wellness center, ki ponuja različne storitve, od masaž, neg in drugih storitev, namenjenih popolni sprostitvi. Uporabljate lahko finske in infrardeče savne, ki pospešijo prekrvavitev in pomagajo iz telesa odstraniti toksine. Po uporabi savne se boste počutili bistveno bolje, nato pa lahko zaplavate še v enem od bazenov in tako poskrbite za rekreacijo.

Apartmaji Topolšica za nepozaben oddih v naravi

Apartmaji Topolšica se nahajajo na idilični lokaciji v Ocepkovem gaju, v neposredni bližini Term Topolšica in poskrbijo za popoln oddih in turistično izkušnjo obiskovalcev. Nastanitev vam omogoča neposreden dostop do Term Topolšica, med bivanjem pa vas bodo navdušili urejena okolica, spokojna narava in svež zrak, ki ga v mestih še kako primanjkuje.

terme topolšica 2

Na voljo sta vam dva apartmaja, ki se lahko pohvalita s polno opremo, sodobnimi uporabniškimi rešitvami in drugimi prednostmi, ki bodo poskrbele za izjemno bivanje na vašem oddihu. Apartma Dren je namenjen bivanju 4 oseb in 1 osebe na pomožnem ležišču. Gre za sodobno opremljen in zelo prostoren apartma v katerem so vam na voljo spalnica z zakonsko posteljo in dvema enojnima ležiščema, kopalnica, kuhinja, dnevna soba, balkon in prijetna terasa, na kateri boste lahko ob večerji opazovali prečudovit sončni zahod. Za večje družbe in družine pa je na voljo modern družinski apartma Hortenzija, ki za edinstveno udobje ponuja kar tri spalnice, kopalnico, dnevno sobo, balkon in udobno teraso. Nastanitev je vrhunska izbira za sproščujoč oddih z družino ali prijatelji.

Se odpravljate v Terme Topolšica? Potem izbrani apartma rezervirajte še danes in si zagotovite nepozabne počitnice.

Kam v Topolšici?

Terme Topolšica pa še zdaleč niso edina destinacija, ki jo lahko obiščete med bivanjem v tem čudovitem kraju ob vznožju Uršlje gore v Savinjski dolini. Topolšica in njena okolica vam namreč nudita številne športno-rekreacijske ter zgodovinske in kulturne znamenitosti, ki si jih vsekakor splača ogledati. V poletnem času se lahko odpravite na priljubljeno Velenjsko jezero, si ogledate naravne lepote Savinjske doline ali pa se sprehodite med gredicami pisanega cvetja in dreves v Mozirskem gaju. Ljubitelji zimskih radosti pa boste svojo adrenalinsko željo potešili na smučišču Golte.

Kulturni in zgodovinski navdušenci si lahko ogledate Velenjski grad, grad Vrbovec, Muzej usnjarstva in Hišo mineralov. Ne glede na to, kam v Topolšici se boste odpravili pa ste lahko prepričani, da vam bo oddih ostal v izjemno lepem spominu.

Rate this post