Zagotovite si kvalitetno polaganje keramike

Se tudi vi odločate za prenovo vašega doma ali morda samo prenovo kopalnice? Potem boste gotovo potrebovali tudi zanesljivega in kakovostnega keramičarja, ki bo poskrbel za vaš projekt.V podjetju Kerastop bodo poskrbeli za kvalitetno polaganje keramike različnih formatov v vašem domu, garaži ali poslovnem prostoru. Zanesljiva ekipa svoje delo opravlja zelo strokovno in kakovostno o čemur pričajo različne reference saj sodelujejo z večjimi podjetji kot so Špar, Mercator, Tuš, Petrol, Lidl in drugimi.

Na svoje projekte so res ponosni saj so vsi opravljeni kvalitetno in hitro. Torej ekipa se v večji meri ukvarja z polaganjem večjih delovnih hal in trgovin. Seveda pa z veseljem sprejmejo tudi manjše projekte prenov kopalnic ali polaganje keramike v vaših novih domovih, zunanjih površinah ali garažah. Poleg polaganja keramike v manjših formatih so specializirani tudi za polaganje keramike velikih formatov (XXL keramika), ki je še posebej priljubljena na kakšnih zidovih v kuhinji nad pulti in pa seveda tudi za večje poslovne prostore. Polaganje tovrstne keramike je bolj težavno saj lahko keramika hitro poči zaradi nepravilnega ravnanja z njo. Zato vam predlagamo, da delo pustite strokovnjakom z ekipe Kerastop.

polaganje keramike

Torej kot smo že omenili ima ekipa vrsto let izkušenj z polaganjem keramike vseh formatov. Pri rokovanju z xxl keramiko so še posebej pazljivi in poskrbijo, da je ne bi poškodovali. Če si tudi vi želite položiti tako keramiko v vašem domu vam predlagamo, da obiščete spletno stran kerasto.si ter pošljete povpraševanje z okvirno kvadraturo in vašimi željami. V kratkem boste prejeli informativno ponudbo za polaganje keramike. Ekipa vam lahko priskrbi keramiko in vam jo položi, lahko pa keramiko dobavite sami in se dogovorite samo za položitev.

Podjetje Kerastop je s svojo ekipo aktivno po vsej Sloveniji ter včasih kadar gre za večje projekte tudi v tujini. Vrsto let delavnih izkušenj ter ogromno zadovoljnih strank je dober indikator, da svoje delo opravljajo res profesionalno. Ker je ekipa zelo zasedena s svojimi projekti vam predlagamo, da čim prej pridobite ponudbo za njihovo storitev.

Rate this post