Garažna vrata: cene in 6 razlogov zanje

Garažna vrata so pomemben del industrijskega ali bivalnega objekta, saj celotni arhitekturi stavbe dodajo želen izgled, funkcionalnost ter potrebno zaščito. Vrata, ki jih najdete na https://www.vrata-zorman.si/garazna-vrata-cene/, so kakovostna garažna vrata, ki jih predstavljajo ugodne cene.

Ste morda v trenutku, kjer imate težavo s starimi garažnimi vrati, ki so potrebna za menjavo, in ne veste, kam bi se obrnili za dobavo novih? Pri podjetju Zorman vam ponujajo široko paleto različnih vrst garažnih vrat, v katera se boste zaljubili.

Garažna vrata cene

Garažna vrata – cene in 6 pomembnih razlogov

Kadar kupujemo nove dodatke za dom in okolico, nas zmeraj spremljajo takšna in drugačna vprašanja glede kakovosti, cene in pa funkcionalnosti, ki jo ima izbrani izdelek. Danes se bomo malenkost poglobili v cene, katere dandanes žal ne moremo spregledati.

Poglejmo si 6 razlogov, od katerih so odvisne cene izbranih garažnih vrat

1.      RAZLOG: Izbira modela

Kakovostna garažna vrata – cene na dosegu roke. Kadar kupujemo nova garažna vrata, seveda gledamo na več stvari. Prvotno pa je pomemben videz, torej model izbranih vrat.

Modeli v ponudbi podjetja Zorman so:

 • enokrilna ali dvokrilna garažna vrata;
 • dvižna ali rolo garažna vrata.

Dvižna garažna vrata vam bodo zagotovila kar 25.000 ciklov odpiranja in zapiranja, kar pomeni 17 let brezhibnega delovanja, pri povprečnem 4-kratnem opiranju in zapiranju dnevno. Vsebujejo široko paleto barv, tiho delovanje, odlično varnost ter toplotno izolacijo. Garažna vrata – cene po standardu in dostopnosti.

Rolo garažna vrata so primerna za garaže, kjer je potreben vsak centimeter. To pomeni, da z rolo garažnimi vrati prihranite prostor in si zagotovite vrata, ki so kljub svoji zmogljivosti cenovno ugodna.

2.      RAZLOG: Značilnosti produkta

Garažna vrata podjetja Zorman so primerna za prostorsko omejene objekte in omogočajo vgradnjo protivlomnih in varnostnih sistemov, ki vas bodo zaščitila pred zunanjimi škodljivimi vplivi okolja. Nekatera ta garažna vrata – cene so nekoliko dražje, vendar le te opravičijo z naslednjimi značilnostmi:

 • široka ponudba dodatkov, od zasteklitve, dizajnov, tekstur ter široke panele barv;
 • odličen prihranek prostora, saj se med dviganjem zložijo v eno enoto, ki leži nad samimi vrati;
 • izbrane strukture in barve so odporne proti zunanjim vremenskim vplivom;
 • izolacija, ki ščiti pred energetskimi izgubami prostora;
 • hitra odzivnost vrat, preko daljinskega upravljavca;
 • kakovostni motorčki ter sistemi, ki jih lahko vgradijo po vaših željah;
 • dodana garancija na nekatere vgradne sisteme.

3.      RAZLOG: Vaše zahteve

V kolikor bi želeli garažna vrata – cene prilagoditi, lahko videz in druge komponente prilagodite. Pri podjetju Zorman so vam zmeraj na voljo za strokovna svetovanja in prilagoditve ter uresničitev vaših želja.

4.      RAZLOG: Dvižni sistem in material

Pri izbiri dvižnih ali rolo garažnih vrat, lahko izbirate med paneli oz. sekcijami, ki so višine od 40 do 60 cm ter debeline od 40 do 50 mm polnila. Polnilo vam zagotavlja odlično toplotno izolacijo. Garažna vrata v ponudbi podjetja Zorman so:

 • Premium, ki zagotavljajo povečano toplotno izolacijo s paneli debeline 45 mm in tečaji iz nerjavečega jekla, za ogrevane prostore;
 • Trend funkcionalna garažna vrata – cene sprejemljive in prilagojene, vrata primerna za manj ogrevane prostore ter za zmerna podnebja, z paneli debeline 40 mm ter tečaji iz jekla.

5.      RAZLOG: Barva in tekstura

Garažna vrata so vam na voljo s:

 • 5 tipi panelov z vzorcem lesa, gladko ali hrapavo teksturo;
 • 10 standardnih RAL barv ter
 • 3 imitacijami lesa (zlati hrast, temni hrast ter češnja).

V garažna vrata lahko vgradite prav tako osebni prehod ter izbirate med različnimi zasteklitvami.

6.      RAZLOG: Dodatki

Kot smo že omenili, si lahko garažna vrata – cene prilagajate in s tem sebi zagotovite takšna vrata, kot ste jih zmeraj želeli. Ker pa vsi vemo, da so dodatki tisti, ki vrata naredijo funkcionalna  ter jim povečajo uporabnost, so vam na voljo dodatki:

 • osebna vrata, ki znatno zmanjšajo izgubo energije,
 • zunanje ključavnice,
 • daljinski upravljalnik in podobno.

V primeru, da vas zgoraj našteti razlogi še niso prepričali in bi želeli izvedeti še kakšno informacijo več glede na izbrana garažna vrata – cene določenih izdelkov, vam bodo z veseljem podali svoje strokovno mnenje in vam svetovali pri sami izbiri vrat.

Rate this post