Hipnoza in njeni pozitivni učinki

Uvid v hipnozo je enostaven, a zakaj? Ker jo praktično že cel čas izvajate, vendar se tega ne zavedate. Hipnoza je stanje uma, kadar si sami sebi v mislih postavljate vprašanja ali razglabljate vse mogoče stvari. Vse to je hipnoza oz. samohipnoza, ki vas glede na vaše misli tudi usmeri v določeno stanje.

Stanje hipnoze oz. samohipnoze je lahko pozitivno, lahko pa je tudi negativno. Odvisno, kako vaše misli potujejo in kam so usmerjene. Hipnoza je pravzaprav zelo enostavna reč, le ujeti morate njen ritem in se poglobiti.

hipnoza

Kako lahko hipnoza pozitivno vpliva na vas?

Samohipnoza je najmočnejše orodje programiranja vašega uma, z namenom, da se naučite komunicirati tako, da zaznate vsako svojo misel, slišan/izrečen ali prebran stavek, saj je vsak stavek, ki ga imate v mislih, hipnoza oz. samohipnoza. Torej, če imate čez dan slabe, negativne misli, boste sebe (samo)hipnotizirali za slabe rezultate in svoj um programirali za nekaj slabega.

Medtem ko/če imate lepe, pozitivne misli, se družite z veselimi in nasmejanimi ljudmi ter berete pozitivne novice, boste v svoj svet prinesli veselje, pozitivno energijo in dobre rezultate.

Torej, hipnoza bo na vas vplivala pozitivno samo takrat, ko boste tudi sami nekaj za to naredili. Da boste dobre volje, boste imeli pozitivne misli, da se boste sprogramirali na vse dobro in poskusili živeti čim lepše.

Vse to lahko dosežete s trudom in seveda vajo. Vsakič, ko vam čez glavo šine slaba misel, jo poskusite obrniti na dobro in pozitivno – verjemite, počutili se boste veliko bolje.

Želim se znebiti slabih misli in vzorcev – mi bo hipnoza pomagala?

Vse, kar razmišljate, in vse, kar ste, je vaš um.

  • Kako se počutite, je vaš um;
  • ste zdravi, je vaš um;
  • opravljate sanjsko službo, ki vam prinaša dovolj financ, da lahko živite, kot želite, je vaš um;
  • vozite sanjski avto, je vaš um.

Hipnoza je povezana z vašim umom, vašim načinom razmišljanja. In če se želite znebiti slabih misli in vzorcev, je tukaj le eno – vaja, vaja in vaja. Treba je zasačiti vsako slabo misel, ki vstopi v vaš sistem, vsako slabo informacijo, ki jo nekje slišite ali preberete in jo poskusite s hipnozo obrniti na dobro in se počutiti pozitivno.

Svet okrog nas je grd in tukaj moramo biti močne osebe in znati svoje misli naravnati čim bolj na lepe in pozitivne misli. Naravno je, da včasih pride kakšna prelomna točka in nas podre, vendar moramo vztrajati in se sami postaviti v pozitivno in lepo ravnovesje, saj nas tam čaka sreča in zadovoljstvo.

Vse se reši, če smo pozitivno naravnani. Poskusite! Nimate kaj za izgubiti. Kadar vas za nekaj skrbi in vas to žuli in tišči v vaših mislih, preusmerite misli in si zamislite, kako bi bilo, če bi bilo vse v redu, da ste rešili to »težavo« in zdaj je breme padlo iz vaših ramen in ste svobodni.

A ne bi bil ta občutek naravnost čudovit?

Pri podjetju Mastermind akademija vam ponujajo čudovite tečaje, ki jih vodi priznani NLP Master trener dr. Aleksander Šinigoj, ki vas bo skozi različne tečaje popeljal v svet samohipnoze in vam pokazal, kako hipnoza vpliva na vas in vaše počutje ter kako lahko kasneje tudi sami vadite in v svoje življenje privabljate pozitivo, rast in razvoj.

Kje in kako se lahko prijavim na omenjene tečaje?

Na strani Mastermind akademije boste našli 2 tečaja:

  1. Praktik hipnoze, ki je namenjen začetnikom. V njem boste spoznali, kako spremeniti svoje vedenje in omejujoča prepričanja ter kako pomagati sebi ali drugim s pomočjo hipnoze in samohipnoze.
  2. Mojster praktik hipnoze, je nadaljevalni in napredni tečaj, kjer se boste naučili, kako lahko hipnozo oz. samohipnozo še poglobite ter dodate nove elemente in dosežete globoka hipnotična stanja.

V praktiku hipnoze boste lahko sami sprogramirali svoj um do te točke, da se boste počutili odlično, da boste imeli pozitivne in umirjene misli, s tem boste v mirnem stanju, brez stresa in nelagodja. Tako boste pomagali sebi ter tudi drugim. Na tečaju boste dobili praktična znanja, kakovostno gradivo za doseganje želenega, ogromno vaj, mednarodno priznan certifikat, veliko zabave ob učenju ter seveda družbo priznanega predavatelja s primorskim naglasom Aleksandra.

Na nadaljevalnem tečaju Mojster praktik hipnoze, se boste poglobili v svoj trans in hipnotično stanje, pomagali sebi in drugim ter prešli v poglobljeno obliko trans stanja, v kateri boste počasi izbrisali vzorce, odprli pot pozitivnim učinkom, se naučili hipnotizirati verbalno in neverbalno in se konec koncev tudi postavili v stanje, kjer boste lahko prenehali kaditi, zmanjševati odvečno težo ali izboljševati disciplino ali koncentracijo. Tako rekoč vsestranska delavnica, ki vam bo dala veliko kakovostnih vsebin in gradiv, za grajenje sebe ter svojega notranjega jaza in pa tudi drugih, ki jim boste znali pomagati.

Hipnoza tako lahko pomaga prav vsakemu človeku, ki si želi pozitivno živeti, se boljše počutiti in spremeniti kakšne slabe navade ali vzorce. Hipnoza je veliko več kot to, saj kasneje, ko svoj um sprogramirate, živite v popolnoma drugem svetu – boljšem svetu.

Rate this post