Mojstri za polaganje ploščic različnih formatov

Ste ravno v fazi prenove ali gradnje novega doma in iščete mojstre za polaganje ploščic? Keramičarstvo Aleja Stil bo poskrbelo za kvalitetno in hitro položitev ploščic na zunanjih in notranjih površinah. Ogromno zaključenih projektov in vrsto let izkušenj jih uvrščam med najboljše ekipe, ki poskrbijo, da je projekt res opravljen kot je prav. Ekipa se drži najbolj preverjenih tehnik in dolgo obstojnih materialov, ki jih pri svojem delu uporabljajo.

Polaganje ploščic so izvedli tudi že v sodelovanju z večjimi trgovskimi centri kot so Špar, Hofer, Tuš, Mercator in še bi lahko naštevali. Te reference pričajo o tem, da je ekipa res strokovna in zna poskrbeti, da so tudi večji projekti vrhunsko opravljeni. Zato jim polaganje ploščic v privatnih hišah ali ostalih poslovnih objektih ne predstavlja nobenih težav.

Če ste pri izbiri ploščic za določen prostor v dilemi vam bo ekipa z veseljem svetovala oz. po dogovoru keramiko tudi naročila in vam jo dostavila ter seveda tudi položila. Vse kar morate storiti vi je le to, da obiščete spletno stran alejastil.si ter preko obrazca za izbrano storitev pošljete povpraševanje. Ekipa vam bo v najkrajšem možnem času odgovorila oz. vas poklicala, da se dogovorite o podrobnostih projekta oz. dogovorite za ogled objekta. Na podlagi ogleda vam bo ekipa tudi lažje svetovala katera keramike bi bila za vaš prostor najbolj primerna.

polaganje ploščic

Po ogledu objekta in vseh dogovorjenih podrobnostih glede projekta vam bo keramičarstvo Aleja Stil pripravilo nek osnovni predračun celotnega stroška keramike, dela in ostalih potrebnih materialov za ureditev projekta. Po potrditvi projekta se boste dogovorili za začetek projekta. Da se lahko polaganje ploščic prične morajo biti tla pripravljena na položitev. V kolikor še niso bo potrebno tla prvo izravnati, nato pa se lahko polaganje prične.

Za polaganje ploščic je potrebno prvo zmešati lepilo s katerim se potem ploščico pritrdi na površino. Lepilo se nanese s posebnim orodjem nato pa se na to lepilo položi ploščica ter med fuge doda posebne križke, na katere se nasloni ploščica in tako ohrani prostor za fuge. Ko je keramika položena in se lepilo posuši je potrebno te križke odstraniti ter prostore med ploščicami zafugirati.

Ko se fuge posušijo se vse ploščice še lepo očistijo in projekt je končan. Kako hitro se zadeve posušijo je odvisno od tega na katerih povšinah ploščice polagate. Če polaganje izvajate zunaj je zelo pomembno, da so tla suha, da se lepilo pravilno posuši in ne pride do premikanja ali pokanja ploščic.

V kolikor se še odločate za izbiro keramičarja, ki bo poskrbel za vaš projekt vam res toplo priporočamo izbiro keramičarstva Aleja Stil. Izkušena in strokovna ekipa bo poskrbela za vrhunsko izvedbo, strokovno svetovanje pred pričetkom projekta ter hitro in kakovostno polaganje ploščic. Za več informacij o izvedbi projekta jih pokličite ali pošljite povpraševanje preko spletne strani. Ker ima ekipa te dni polne roke dela bi bilo najbolje, da jim povpraševanje posredujete čim prej. Tako boste dobili vse potrebne informacije in cene ter se lahko nato odločili za izvedbo projekta.

Če še vedno niste prepričani, da je keramičarstvo Aleja Stil prava izbira za vas si lahko ogledate še nekaj referenčnih slik različnih projektov, ki so jih tekom let opravili ter se prepričajte v njihovo strokovnost in vrhunsko kakovost končnih izdelkov.

Rate this post